Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd door Uitgekookt!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Kant en klaar maaltijden Leiden

Ook heel benieuwd naar een speciale gezonde kant en klaar maaltijd in Leiden? Op dit portaal vergelijk jij de meest gekozen aanbieders van diepvriesmaaltijden. Een redding voor bejaarden, studenten, of consumenten met weinig tijd. In minder dan 6 minuten maak jij een heerlijk hapje. Je kunt denken aan Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree en Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus. Aardappelgratin. Is een magnetronmaaltijd niet voedzaam? Maak je maar niet druk. De veel gekozen warme kant-en-klaarmaaltijden aan huis bevatten genoeg belangrijke bouwstoffen en zitten steeds minder vol met e-nummers.

Kan ik kiezen voor zo’n kant en klaar maaltijd in Leiden? Het is heel eenvoudig. Je koopt 3 tot en met 7 gerechten in de webwinkel van Albert Heijn. Voor versheid leg je het maximaal een hele week in ruimtes van 8 graden celsius. Bereid je het pas later? Dan bewaar je dit voor een langere periode in de vrieskist. Zo’n koelverse maaltijd maak je gereed in een mum van tijd, comfortabel en eenvoudig in de magnetron. De kosten? Je betaalt vor een fantastische maaltijd globaal +/- €5,00. Gratis thuisbezorgd behoort tot de standaard. Zonder contact of verplichting. Deze thuismaaltijden voor ouderen worden uitsluitend bezorgd als jij dat wil.

* Ook interessant: → Zoek jij de beste stoommaaltijd van Leiden? Vergelijk alle thuismaaltijden-services. Zie ook: Thuismaaltijden

De positieve aspecten van kant en klaar maaltijden in Leiden

 • Bezorging op maandag tot en met zaterdag
 • Versgarantie en weinig kunstmatige toevoegingen
 • Proefpakket met 3 gerechten vanaf €35
 • Jij hoeft het alleen maar in de magnetron te plaatsen
 • Vis, vlees of vegetarisch: veel keuzemogelijkheden

Direct achterhalen welke diepvriesmaaltijd voor jou geschikt is? Lees verder voor alle bedrijven voor magnetronmaaltijden aan huis in Leiden. Selecteer in het schema hieronder een van de verzorgers voor aanvullende informatie. Een aanbieder gevonden? Koop dan nog deze week een proefmaaltijd! Gek op vis? Puur, vitaminerijk en weinig calorieën? Houd je van Hollandse kost? Lik jij je vingers af bij Wokgroenten? Maaltijd-organisaties bieden het stuk voor stuk aan.

kant en klaar maaltijden Leiden

aanvragen maaltijd Advertentie: Voordelig uitgekookt proefpakket
zoek maaltijdservice

Diepvriesmaaltijden bezorgen in Leiden

diepvriesmaaltijd bezorgen Leiden

Een koelverse, warme diepvriesmaaltijd gratis bezorgd. Steeds meer jongeren en ouderen geven het een kans. Heb je veel hobbies en wil je jouw tijd anders besteden? Vind je koken niet leuk en wil je hulp van echte koks? Profiteer nu van diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen in Leiden! Hieronder vind je de meest aansprekende firma’s.

 • Bij Apetito bestel je 5 gerechten voor €19,95
 • Bij Foodconnect bestel je vis, vlees en vega gerechten
 • Uitgekookt biedt elke week 24 nieuwe gerechten
 • Versvoorthuis.nl biedt gerechten vanaf € 5,75 en dieetmenu’s vanaf € 7,50
 • Maaltijdservice.nl biedt gluten en lactosevrije gerechten
 • De deiners van Van Smaak worden vers uit de keuken bezorgd. Andere voorbeelden zijn versaantafel.nl, Spar, lekker-thuis.nl, COOP, maaltijdgemak.nu, PLUS, vansmaak.nl, Albert Heijn, Jumbo, kookjijofik.nl, foodconnect.nl.

Magnetronmaaltijden aan huis in Leiden

Tafeltje Dekje, een concept dat we al jarenlang kennen. Deze manier van een thuismaaltijd is nog steeds in trek onder ouderen. Warme maaltijden bezorgen bij bejaarden, zorgcentra’s of hulpbehoevenden. Het woord “tafeltje dekje” is niet meer van deze tijd. Een meer hedendaagse benaming is koelverse maaltijd en/of dagvers menu. Het concept is identiek: een makkelijke magnetronmaaltijd bezorgen in Leiden met versgarantie.

Voor ouderen kan koken een hele uitdaging zijn. Kant en klare maaltijden in de omgeving Zuid-Holland is om die reden enorm in trek. Bejaarden selecteren zonder problemen koelverse of dagverse en niet te vergeten magnetronmaaltijden in het internet winkeltje. Het wordt gratis bezorgd door partijen als Meat&Meals / COOP. Geniet van heerlijke diepvriesmenu’s zoals Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes, Kip-groenteschotel en Omelet in saus. Populaire producten zijn de: Kant en klare Tomatensoep en een verse Kant en klare Spareribs. Gemiddeld gaat het 7 minuten op 550 watt in de magnetron en geniet van je heerlijke eten! Bekijk ook: Kant en klaar maaltijden Dalmsholte

1. Kies wat je lekker vindt

2. Thuis op op je werk laten bezorgen

3. Even opwarmen

4. Proeven maar!