Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Voorschoten

Opties achterhalen voor kant en klaar maaltijden bestellen in Voorschoten? Hieronder tref je relevante info. We vertellen je wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook gaan we verder in op de aanwezige gerecht-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdservices vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij informeren naar zakelijke oplossing. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZuid-Holland
GemeenteVoorschoten
PlaatsVoorschoten
Postcode2252
Website gemeentewww.voorschoten.nl
kant-en-klaar-maaltijden-voorschoten

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Voorschoten?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een lekkere kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en kun je eenvoudig en snel warm eten. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Push Up Meatballs en/of Kipragout champignons. In de box hieronder vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, en koolhydraatarm, natriumarm, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, hobbies en vrienden vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Studenten: Studeren, de sportschool en afspraken met vrienden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken is vaak geen optie. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Voorschoten: waar kan ik uit kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Voorschoten dan heb je 3 opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, prijzen, smaak en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Voorschoten? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Gewoonlijk 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Ideaal in situatie waarbij u niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-voorschoten

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het volgende schema bekijk je een opsomming van populaire organisaties voor warme maaltijden in Voorschoten. Per bezorgservice tref je praktische info zoals assortiment en het tarief. Klik op een organisatie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden

In het schema hierna verstrekken we een overzicht met lokaal georiënteerde instellingen. Dat zijn bijv. supermarkten, cateraars, slagerijen, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook adresgegevens van partijen in Lisse, Hillegom en Katwijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSchoolstraat 1742252 CNVoorschoten
Versmarkt VreeburgDuivenvoorde 3842261 ASLeidschendam
Keurslager GroeneveldLuifelbaan 262242 KVWassenaar
SMO WassenaarVan Heeckerenstraat 22242 GXWassenaar
WZH – SchoorwijckZaagmolenstraat 962265 WZLeidschendam
Chef ManusKortenaerlaan 24-422253 TJVoorschoten
Woonzorgcentrum De MantelKlaverweide 542272 BVVoorburg
WZH – De SonneruyterSonnenburghlaan 42275 ARVoorburg
Topaz – ForeschateRouboslaan 12252 TMVoorschoten
Gewoon Lekker ThuisBachlaan 212252 NBVoorschoten
Database met regionale bedrijven van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Voorschoten

Met name ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze een overeenkomst met professionele bedrijven voor magnetronmaaltijden in Voorschoten. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Diverse thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Voorschoten normaliter aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Zo zijn er typische Hollandse recepten, seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Zoals Zalmfilet in botersaus & Kippenbout, Bonne femme.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst de maaltijd ongeveer een half uur op 110 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 4 tot 8 minuten op 600 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Voorschoten.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Voorschoten?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,75. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €5,85. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,75) en/of een toetje na (vanaf €1,40).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid heb je natuurlijk de maaltijdservice Voorschoten. Onder andere grootschalige keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Als laatste zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Voorschoten?
Aan de hand van www.voorschoten.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Verder zijn er mogelijkheden via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij kijkt men naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.