Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Capelle aan den IJssel

Wil je gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Capelle aan den IJssel? Op kantenklaarmaaltijden.com vind je meer informatie. We vertellen je wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Daarbij gaan we dieper in op de verschillende type maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZuid-Holland
GemeenteCapelle aan den IJssel
PlaatsCapelle aan den IJssel
Postcode2903
Website gemeentewww.capelleaandenijssel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-capelle-aan-den-ijssel

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check actuele aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Capelle aan den IJssel?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n verse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Groentemix, kormasaus, basmatirijst of Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes. In onderstaand blok check je meerdere segmenten Nederlanders die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren en ouderen: Senioren kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze etenswaren zijn erg voedzaam, zijn niet zo zout en vet en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor de oudere doelgroep zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aangemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, en natriumarm, vegetarisch, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Hierdoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Families met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport hebben een grote impact op onze agenda. Even snel een maaltijd maken is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Afgestudeerden: Werk, school, de sportschool en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Capelle aan den IJssel: wat moet ik kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Capelle aan den IJssel dan bestaan er 3 opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk soort gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, financiën, versheid en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Capelle aan den IJssel? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaliter wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt als u zelf niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-capelle-aan-den-ijssel

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna bieden we een verzameling populaire organisaties voor warme maaltijden in Capelle aan den IJssel. Per organisatie tref je praktische info zoals het huidige assortiment en een prijsindicatie. Kies een instantie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bedrijven van bezorgmaaltijden

Hieronder bieden we een lijst met regionale maaltijdservices. Voorbeelden zijn zorginstellingen, cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook organisaties in Zoetermeer, Waddinxveen en Gouda.

LeverancierAdresPostcodePlaats
HSB de VijverhofReigerlaan 2512903 LJCapelle aan Den IJssel
De MeanderBoslaan 12912 PANieuwerkerk aan den IJssel
Grand Café RozenburchtNieuwe Laan 202902 BWCapelle aan Den IJssel
De Zellingen MaaltijdserviceTsjaikovskistraat 12901 HMCapelle aan den IJssel
Verkade maaltijdserviceMaalderij 272913 LZNieuwerkerk aan den IJssel
INIS – ThuiszorgBonnefanten 93A2907 NACapelle aan den IJssel
Hoogerbrug CuisineVan der Hoopstraat 24-262921 LRKrimpen aan den IJssel
CrimpenersteynZandrak 662924 BCKrimpen aan den IJssel
BermensteynBazuin 72907 GHCapelle aan den IJssel
De ZellingenMeeuwensingel 1a2903 TACapelle aan den IJssel
Tabel met kleinschalige leveranciers van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Capelle aan den IJssel

Met name ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met bekende bezorgers van magnetronmaaltijden in Capelle aan den IJssel. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Diverse thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een lekkere en voedzame maaltijd krijgen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Capelle aan den IJssel in Nederland aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en genoeg eiwit (25 gram). Op de beschrijving vind je de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. O.a. Asperge beenham schotel & Stamppot andijvie.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 35 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Capelle aan den IJssel.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Capelle aan den IJssel?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren kunnen enorm verschillen. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,65. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,85. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je een complete maaltijd? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,25) en dessert (vanaf €1,10).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice Capelle aan den IJssel. Onder andere cateringbedrijven en grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tenslotte zijn er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Capelle aan den IJssel?
Via de uitleg op www.capelleaandenijssel.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.