Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Waddinxveen

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Waddinxveen? Via deze website check je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Daarbij bespreken we de huidige type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdservices vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Kom je er nog niet helemaal uit? Probeer dan eerst te zoeken binnen de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZuid-Holland
GemeenteWaddinxveen
PlaatsWaddinxveen
Postcode2741
Website gemeentewww.waddinxveen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-waddinxveen

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Bekijk actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Hoe werkt de maaltijdservice in Waddinxveen?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een gezonde kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het wordt steeds populairder. Zoals eten als: Babi ketjap, bami en Reepjes kalkoenvlees in saus. Hieronder check je voorbeelden van doelgroepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Senioren kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze gerechten zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan glutenvrij, zoutarm, gemalen, eiwitrijk, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Werk, school, hobby’s en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Waddinxveen: wat moet ik kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Waddinxveen dan zijn er 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. Hieronder lees je meer over assortiment, kosten, kwaliteit en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Waddinxveen? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Doorgaans wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeer geschikt indien zelfstandig koken tot het verleden behoort of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-waddinxveen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna tref je een overzicht met erkende leveranciers van warme maaltijden in Waddinxveen. Per organisatie bieden we details als het huidige assortiment en de kosten. Klik op de knop van een aanbieder voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instellingen voor senioren maaltijden

In het schema hierna vind je een overzicht met gemeentelijke maaltijdservices. Dit kunnen zijn zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten. Op dit platform vind je ook aanbieders in Delft, Midden-Delfland en Lansingerland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting iedereen een maaltijdCopeliaschouw 182726 JAZoetermeer
Keurslager van TolDorpsstraat 1682761 AJZevenhuizen
Palet WelzijnWattstraat 28E2723 RCZoetermeer
Keurslager ReasQuirinegang 752719 CGZoetermeer
Keurslager ReasBurgemeester Colijnstraat 182771 GDBoskoop
Woonzorgcentrum Beth-SanWilde Veenen 12751 EEMoerkapelle
VierstroomPostbus 5712800 ANGouda
Keurslager KonermannKorte Groenendaal 222801 JNGouda
Keurslager CompeerGroensvoorde 62742 DJWaddinxveen
BuurtzorgMozartlaan 2 tot 42742 BNWaddinxveen
Overzicht met lokaal georiënteerde leveranciers van bezorgmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Waddinxveen

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Organisaties laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen werken ze samen met erkende aanbieders van magnetronmaaltijden in Waddinxveen. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het nu zelf: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Waddinxveen de basis aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket staat vaak meer info over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 onderdelen. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Gehakt, bloemkool, aardappelpuree en Doperwtensoep.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Waddinxveen.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Waddinxveen?
De prijzen van de verschillende maaltijden kunnen enorm verschillen. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €6,25. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,25) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,25).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice Waddinxveen. Voorbeelden zijn grote keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Daarnaast bestaan er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Waddinxveen?
Op de website www.waddinxveen.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarbij kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.