Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Delft

Opties achterhalen voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Delft? Via deze website tref je alle belangrijke aspecten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice inhoudt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer leggen we alles uit over de huidige gerechten opties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De smaak is echt prima en je warmt ze eenvoudig en snel op. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteDelft
PlaatsDelft
Postcode2611
Website gemeentewww.delft.nl
kant-en-klaar-maaltijden-delft

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Delft?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Gehakt in kappertjessaus en/of Gehaktbal, satésaus, sperziebonen en aardappelen. In de volgende paragraaf lees je informatie over allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: 75-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze producten zijn super gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is gezond eten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, en vegetarisch, diabetes, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, muziek en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Delft: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Delft dan bestaan er drie alternatieven: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je bewaart het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Delft? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Meestal per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. De oplossing als u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-delft

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema bekijk je een verzameling professionele keukens voor warme maaltijden in Delft. Per instantie vind je praktische info zoals aanbod en de kosten. Druk op de button van een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bedrijven van bezorgmaaltijden

In onderstaand schema check je een lijst met plaatselijke maaltijdservices. Dit kunnen zijn slagerijen, cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op deze website vind je ook organisaties in Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk en Kaag en Braassem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
A la Carte cateringNieuwe Langedijk 492611 VJDelft
BuurtzorgDorpsstraat 172631 CRNootdorp
Woonzorgcentrum OostduinGoetlijfstraat 52596 RHDen Haag
SPAR ClingendaelBreitnerlaan 2712596 GZDen Haag
Tante SansSytwinde 2162631 GXNootdorp
Keurslager van WindenVrijheidslaan 202625 RDDelft
Keurslagerij het PleinParadeplein 232632 GGNootdorp
Klein WestlandDijkshoornseweg 212635 EJDen Hoorn
BuurtzorgMarshalllaan 22625 GZDelft
SPAR OlierookKrakeelpolderweg 272613 NWDelft
Opsomming met kleinschalige instanties van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Delft

Juist bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. In dit soort situaties wil je graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In de regel hebben ze een overeenkomst met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Delft. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het toedienen van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een verse en gezonde maaltijd nuttigen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Delft de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, natriumarm, zo veel mogelijk met volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 onderdelen. In de basis een ruime portie groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Gehaktbal, bloemkool, groentesaus en aardappelen & Stamppot Boerenkool met rookworst.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 – 40 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het ook in de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Delft.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Delft?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,65. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €6,25. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,30) en nagerecht (vanaf €1,35).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice Delft. We hebben het dan over professionele keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tenslotte zijn er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Delft?
Via de uitleg op www.delft.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.