Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Vlaardingen

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Vlaardingen? Op kantenklaarmaaltijden.com tref je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies wat een maaltijdservice inhoudt, en voor wie het geschikt is. Tevens vertellen we meer over de verschillende soorten gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar aanbieders vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteVlaardingen
PlaatsVlaardingen
Postcode3131
Website gemeentewww.vlaardingen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-vlaardingen

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check interessante aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Vlaardingen?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Probeer onder andere: Hutspot met runderhachee en Groenteburger, prei, aardappelen. In onderstaand blok lees je informatie over heel uiteenlopende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren: Senioren die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor de oudere doelgroep is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden producten ontwikkeld. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm, en vegetarisch, vetarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan niet altijd even prettig. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Studeren, hobby’s en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Vlaardingen: welke zijn geschikt?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Vlaardingen dan zijn er 3 keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. We vertellen je hieronder meer over aanbod, tarieven, bewaaradviezen en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Vlaardingen? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Normaal per 6 of 12 stuks afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Een uitkomst op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-vlaardingen

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met populaire keukens voor warme maaltijden in Vlaardingen. Per bedrijf tref je praktische info zoals aantal maaltijden en budget. Klik op een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel bieden we een verzameling lokaal georiënteerde aanbieders. Dat kunnen o.a. zijn: stichtingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, supermarkten, cateraars. Op deze site vind je ook aanbieders in Alblasserdam, Ridderkerk en Rotterdam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij Van HeijstWaalstraat 293131 CSVlaardingen
Slagerij LandmanKoningshoek 923313144 BAMaassluis
Careyns-Gravelandseweg 2903125 BKSchiedam
Vrienden van Oosts-Gravelandseweg 2583125 BKSchiedam
Humanitas – BrinktorenHoekse Brink 2193151 GBHoek van Holland
Stichting Present MaassluisRembrandtlaan 23141 HHMaassluis
Puur & (H)eerlijkHofsingel 183155 ALMaasland
Slagerij KootJulianastraat 223161 AKRhoon
Woonzorgcentrum UitzichtChurchillsingel 4833137 XBVlaardingen
BuurtzorgSchiedamseweg 83134 BJVlaardingen
Overzicht met lokaal georiënteerde instanties van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Vlaardingen

Ook bedrijven en kantoren maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Bijgaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter hebben ze een overeenkomst met landelijke leveranciers van magnetronmaaltijden in Vlaardingen. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen een smaakvolle en gezonde maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Vlaardingen aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 aspecten. Allereerst zijn er de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt kiezen uit typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Denk aan Gestoofde spitskool en Babi ketjap, Karee djawa, Witte rijst.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 35 minuten op 125 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het ook in de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 4 tot 8 minuten op 550 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Vlaardingen.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Vlaardingen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €5,95. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,60) en/of een toetje na (vanaf €0,90).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je je wenden tot de maaltijdservice Vlaardingen. Dit zijn vaak speciaal ingerichte keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ook bestaan er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Vlaardingen?
Via www.vlaardingen.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.