Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Hoeksche Waard

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Hoeksche Waard? Hieronder tref je alle belangrijke aspecten. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Verder bespreken we de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook voorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZuid-Holland
GemeenteHoeksche Waard
PlaatsHoeksche Waard
Postcode3262
Website gemeentewww.gemeentehw.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hoeksche-waard

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Hoeksche Waard?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Verse komkommersalade of Bami goreng met rundvlees. In onderstaand blok vind je meerdere segmenten Nederlanders die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De etenswaren zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor senioren is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, glutenvrij, en vetarm, vegetarisch, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Een drukke baan, hobbies en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken lukt vaak gewoon niet. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoeksche Waard: wat is het aanbod?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Hoeksche Waard dan heb je 3 varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke type maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, prijzen, herkomst producten en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hoeksche Waard? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaliter elke 2 weken aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Ideaal indien u zelf niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-hoeksche-waard

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna bekijk je een lijst met erkende organisaties voor warme maaltijden in Hoeksche Waard. Per organisatie bekijk je relevante zaken zoals assortiment en een prijsindicatie. Klik op de button van een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instanties van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder bekijk je een lijst met plaatselijke bezorgservices. Voorbeelden zijn cateraars, slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, supermarkten. Op deze site vind je ook bedrijven en organisaties in Nissewaard, Hellevoetsluis en Westvoorne.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager BartenVierwiekenplein 283262 ANOud-Beijerland
SPAR MaaltijdserviceT Haagje 73273 AEWestmaas
CareynDe Vriesstraat 23261 PCOud-Beijerland
BuurtzorgLangeweg 273257 KCOoltgensplaat
Slagerij ViergeverMunnikendijk 20A3273 LEWestmaas
SPAR HeikoopKade 22C3265 AAPiershil
Alerimus de BuitensluisBernhardstraat 253281 BCNumansdorp
Mariet Party’s & EventsEinsteinstraat 353281 NJNumansdorp
BuurtzorgKoninginneweg 98A3262 JDOud-Beijerland
Alerimus de Open WaardZoomwijckplein 113262 DAOud-Beijerland
Database met plaatselijke instanties van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Hoeksche Waard

Ook kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met landelijke bezorgers van magnetronmaaltijden in Hoeksche Waard. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Hoeksche Waard in de regel aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over de exacte voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend heb je vlees/vis/vleesvervangers. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Zo zijn er 100% Hollandse kost, gerechten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Zoals Drumsticks, sperziebonen, gebakken rijst en Stamppot zuurkool met rookworst en jus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Dit kan in ongeveer 30 – 40 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 12 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Hoeksche Waard.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Hoeksche Waard?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,75. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €5,95. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,70) en dessert (vanaf €1,35).

Welk type leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice Hoeksche Waard. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Als laatste kun je soms ook terecht bij zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Hoeksche Waard?
Via de uitleg op www.gemeentehw.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij kijkt men naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Puttershoek
 • Maasdam
 • s-Gravendeel
 • Mookhoek
 • Strijensas
 • Strijen
 • Klaaswaal
 • Zuid-Beijerland
 • Numansdorp
 • Heinenoord
 • Westmaas
 • Oud-Beijerland
 • Goudswaard
 • Mijnsheerenland
 • Piershil
 • Nieuw-Beijerland