Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Westvoorne

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Westvoorne? Via deze website verstrekken we aanvullende details. We omschrijven precies wat een maaltijdservice is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Eveneens bespreken we de verschillende soorten maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZuid-Holland
GemeenteWestvoorne
PlaatsWestvoorne
Postcode3235
Website gemeentewww.westvoorne.nl
kant-en-klaar-maaltijden-westvoorne

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Westvoorne?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en heb je geen grote keuken nodig. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals gerechten als: Wisselmenu Asperge Brabanconne en/of Kip tikka massala, basmatirijst. Hierna tref je verschillende groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn niet zo zout en vet en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, gemalen, zoutarm, eiwitrijk, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden wisselen elkaar snel af. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, de fitness en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er zitten lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Westvoorne: welke zijn geschikt?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Westvoorne dan zijn er drie opties om uit te kiezen: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke type maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. We vertellen je hieronder meer over assortiment, onkosten, kwaliteit en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Westvoorne? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Gewoonlijk elke 2 weken op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-westvoorne

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met bekende leveranciers van warme maaltijden in Westvoorne. Per aanbieder vind je details als het soort gerechten dat ze aanbieden en de tarieven. Druk op de knop van een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

Hierna vind je een overzicht met regionale maaltijdvoorzieningen. Onder andere supermarkten, cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op deze site vind je ook aanbieders in Maassluis, Albrandswaard en Hellevoetsluis.

LeverancierAdresPostcodePlaats
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
BuurtzorgLangeweg 543241 KAMiddelharnis
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
SPAR KlapmutsWestdijk 143244 BMNieuwe Tonge
CareynJuliana van Stolberglaan 193241 GLMiddelharnis
Curamare Thuismenu – Midden FlakkeePoldersweegje 23247 KEDirksland
CoCuisine MaaltijdserviceOost Havendijk 83247 LDDirksland
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Schema met gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Westvoorne

Ook zakelijke klanten maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hierna behandelen we diverse opties van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal hebben ze een overeenkomst met grote bezorgers van magnetronmaaltijden in Westvoorne. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Diverse thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd opeten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Westvoorne in de regel aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over de precieze voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd kent 3 onderdelen. Als eerste is dit natuurlijk veel groente. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Bijv. Omelet in saus of Braadworst in barbecuesaus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het ook in de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 5 – 12 minuten op 550 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Westvoorne.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Westvoorne?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,70. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €6,45. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,50) en dessert (vanaf €1,10).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Westvoorne. Denk dan aan cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tenslotte bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Westvoorne?
Via de uitleg op www.westvoorne.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Rockanje
 • Tinte
 • Oostvoorne