Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Hellevoetsluis

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Hellevoetsluis? Op deze pagina verstrekken we alle belangrijke aspecten. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Ook vertellen we meer over de actuele maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het eten is erg smaakvol en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteHellevoetsluis
PlaatsHellevoetsluis
Postcode3221
Website gemeentewww.hellevoetsluis.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hellevoetsluis

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Hellevoetsluis?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Probeer onder andere: Gegrilde kippenpoot of Varkenssteak in jus. In de volgende paragraaf beschrijven we allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, eiwitrijk, en vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Daardoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. School, een drukke baan en sport/muziek vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Werk, school, de fitness en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hellevoetsluis: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Hellevoetsluis dan bestaan er 3 opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met de breedte van het assortiment, tarieven, herkomst producten en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hellevoetsluis? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Meestal wekelijks of om de week bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Ideaal indien het koken niet meer gaat of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-hellevoetsluis

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de volgende tabel tref je een database met bekende leveranciers van warme maaltijden in Hellevoetsluis. Per bezorgservice check je praktische info zoals het type maaltijden en de kosten. Selecteer een bezorgservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden

Hierna check je een opsomming van regionale instellingen. Dat kunnen o.a. zijn: stichtingen, supermarkten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Schiedam, Vlaardingen en Albrandswaard.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
Keurslager van de AkkerHadewychplaats 843207 KGSpijkenisse
Restaurant Hart van GroenewoudLindenstraat 83203 VJSpijkenisse
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
Flavours to got Woud 353232 LNBrielle
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Restaurant BastionSlagveld 373231 APBrielle
Catering Service HellevoetsluisKanaalweg Oostzijde 134A3224 ADHellevoetsluis
Database met plaatselijke organisaties van senioren maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Hellevoetsluis

Ook zakelijke klanten maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hieronder sommen we enkele voorbeelden op van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Dikwijls maken zij hiervoor afspraken met populaire bedrijven voor magnetronmaaltijden in Hellevoetsluis. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd eten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Hellevoetsluis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je vlees/vis/vleesvervangers. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Denk aan Chinese bami met daging smoor & Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het ook in de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Hellevoetsluis.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Hellevoetsluis?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke bezorgservice heeft andere prijzen en bezorgkosten. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,75) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,20).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice Hellevoetsluis. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgaanbieders en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Hellevoetsluis?
Via de uitleg op www.hellevoetsluis.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het spaarvermogen en actuele inkomen.