Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Krimpen aan den IJssel

Opties achterhalen voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Krimpen aan den IJssel? Aan de hand van deze site lees je alles wat je moet weten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Eveneens gaan we verder in op de huidige maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdservices vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZuid-Holland
GemeenteKrimpen aan den IJssel
PlaatsKrimpen aan den IJssel
Postcode2922
Website gemeentewww.krimpenaandenijssel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-krimpen-aan-den-ijssel

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Krimpen aan den IJssel?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een gezonde kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals gerechten als: Gebonden champignonsoep en/of Hachee met rodekool en witte rijst. Hieronder beschrijven we allerlei soorten groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om het geheugen op peil te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, eiwitrijk, en vegetarisch, diabetes, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, sport en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Krimpen aan den IJssel: hoe werkt dat?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Krimpen aan den IJssel dan heb je feitelijk drie keuzes: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, tarieven, houdbaarheid en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Krimpen aan den IJssel? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. In de regel 2 of 3 keer per maand op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Ideaal op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-krimpen-aan-den-ijssel

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema check je een overzicht met bekende keukens voor warme maaltijden in Krimpen aan den IJssel. Per leverancier check je details als het actuele aanbod en de kosten. Druk op de knop van een organisatie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instanties van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel verstrekken we een verzameling plaatselijke instellingen. Bijvoorbeeld slagerijen, stichtingen, supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties. Op deze site vind je ook organisaties in Waddinxveen, Zuidplas en Krimpenerwaard.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Hoogerbrug CuisineVan der Hoopstraat 24-262921 LRKrimpen aan den IJssel
SPAR MaaltijdserviceWaterlinie 622965 CCNieuwpoort
Verkade maaltijdserviceMaalderij 272913 LZNieuwerkerk aan den IJssel
De MeanderBoslaan 12912 PANieuwerkerk aan den IJssel
Vrijwillige Hulpdienst GraafstreekBurgemeester Dekkingstraat 12971 ACBleskensgraaf
Keurslager BartenMargrietstraat 52964 CEGroot-Ammers
SPAR MaaltijdserviceLindenstraat 42971 ARBleskensgraaf
Slagerij BartenJan Steenstraat 92981 EGRidderkerk
SPAR WillemsteinKerkstraat 8-102959 BSStreefkerk
CrimpenersteynZandrak 662924 BCKrimpen aan den IJssel
Database met plaatselijke maaltijdservices van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Krimpen aan den IJssel

Ook bedrijven en kantoren hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In onderstaand blok lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. Als werkgever wil je dan graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls werken ze samen met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Krimpen aan den IJssel. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kinderen kunnen een gezonde en voedzame maaltijd opeten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Krimpen aan den IJssel specifiek aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 onderdelen. In de basis zijn er de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijv. Cordon Bleu met groenten & Doperwtensoep.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 20 minuten op 100 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 5 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Krimpen aan den IJssel.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Krimpen aan den IJssel?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (vanaf €6,25. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,55) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,30).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice Krimpen aan den IJssel. Dit zijn vaak grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Krimpen aan den IJssel?
Via de uitleg op www.krimpenaandenijssel.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens zijn er landelijk regelingen via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.