Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Giessenlanden

Wil je kant en klaar maaltijden bestellen in Giessenlanden? Via deze website vind je alles wat je moet weten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice inhoudt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder vertellen we meer over de diverse maaltijdopties. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen de veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZuid-Holland
GemeenteGiessenlanden
PlaatsGiessenlanden
Postcode4223
Website gemeentewww.giessenlanden.nl
kant-en-klaar-maaltijden-giessenlanden

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Giessenlanden?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Gekarameliseerde witlof en Gepaneerde kipstukjes. In de box hieronder bekijk je voorbeelden van doelgroepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze etenswaren zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de hersenen gezond te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, en natriumarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden moeten gecombineerd worden. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Jongvolwassenen: Werk, hobby’s en familie en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere avond voor jezelf koken is vaak geen optie. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Giessenlanden: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Giessenlanden dan zijn er drie opties om uit te kiezen: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, onkosten, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Giessenlanden? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Erg handig op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-giessenlanden

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel tref je een lijst met erkende leveranciers van warme maaltijden in Giessenlanden. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig specificaties zoals aanbod en de tarieven. Tik op de knop van een leverancier om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bedrijven van thuismaaltijden

Hierna verstrekken we een weergave van regionale leveranciers. Dat kunnen o.a. zijn: stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op deze website vind je ook leveranciers in Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Molenlanden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
Keurslager BartenDokter H. de Vriesplein 44241 BEArkel
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
Stichting Tafeltje DekjeMiddelkoop 374245 TSLeerbroek
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
Keurslager BartenHoogstraat 83b4251 CJWerkendam
BuurtzorgDaltenaer 9a4251 TXWerkendam
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
Tabel met regionale maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Giessenlanden

Juist bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal hebben ze een overeenkomst met erkende aanbieders van magnetronmaaltijden in Giessenlanden. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je advies inwinnen over de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de voordelen: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Giessenlanden de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je informatie over de ingrediënten en voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een normale kant en klaar maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Denk aan Babi pangang met bami goreng & Nasi goreng, quorn, satésaus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Optie 1 is ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 4 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Giessenlanden.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Giessenlanden?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,50. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (rond de €6,25. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,65) en dessert (vanaf €1,50).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice Giessenlanden. Het betreft speciaal ingerichte keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ook is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Giessenlanden?
Op www.giessenlanden.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.