Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Pijnacker-Nootdorp

Wil je alles weten over lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Pijnacker-Nootdorp? Via onze site bekijk je tips en adviezen. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor wie het geschikt is. Verder gaan we verder in op de beschikbare type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar instellingen vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Check dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioZuid-Holland
GemeentePijnacker-Nootdorp
PlaatsPijnacker-Nootdorp
Postcode2641
Website gemeentewww.pijnacker-nootdorp.nl
kant-en-klaar-maaltijden-pijnacker-nootdorp

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Pijnacker-Nootdorp?

Houd je niet van koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een verse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals eten als: Tortellini gevuld met kaas of Kipstukjes in mosterdsaus. In onderstaand blok check je meerdere segmenten Nederlanders die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Ouderen: 75-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De producten zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en kan men eenvoudig opwarmen. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of juist om op gewicht te komen en blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vragen veel van onze tijd. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Studenten: Een drukke baan, de sportschool en feestjes met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Pijnacker-Nootdorp: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Pijnacker-Nootdorp dan heb je eigenlijk drie varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, prijzen, smaak en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Pijnacker-Nootdorp? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal 2 of 3 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeer geschikt indien u zelf niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-pijnacker-nootdorp

Vergelijk verschillende maaltijdservices

Hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met erkende bedrijven voor warme maaltijden in Pijnacker-Nootdorp. Per organisatie doorzoek je eenvoudig praktische info zoals assortiment en het tarief. Tik op de knop van een bedrijf om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdservices van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel check je een database met regionale leveranciers. Onder andere zorginstellingen, supermarkten, stichtingen, welzijnsorganisaties, slagerijen. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Nieuwkoop, Kaag en Braassem en Delft.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager OpstalAckershof 112641 DXPijnacker
BuurtzorgNotaris Kruytstraat 362661 HPBergschenhoek
Korpershoek SchipluidenWindrecht 10a2636 JASchipluiden
De DorpstafelPrins Willem Alexanderhof 22635 JMDen Hoorn
Slagerij de WithDorpsstraat 702665 BKBleiswijk
Makkelijke maaltijd LansingerlandWesterplein 962651 JMBerkel en Rodenrijs
Eri CateringBurgemeester Elsenweg 122671 DCNaaldwijk
Versmaaltijden.nlRembrandtstraat 1B2671 GCNaaldwijk
Slagerij de RooijRodenrijseweg 52651 BMBerkel en Rodenrijs
BuurtzorgHet Baken 42641 JNPijnacker
Schema met lokale instanties van magnetronmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Pijnacker-Nootdorp

Juist bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen werken ze samen met erkende organisaties voor magnetronmaaltijden in Pijnacker-Nootdorp. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Pijnacker-Nootdorp in de regel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, natriumarm, het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst zijn er de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Bijvoorbeeld Aspergesoep vg en Babi pangang, rijstfantasie.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 minuten op 120 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 4 tot 8 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Pijnacker-Nootdorp.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Pijnacker-Nootdorp?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft effect op de kosten. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (om en nabij de €6,25. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,60) en dessert (vanaf €0,90).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice Pijnacker-Nootdorp. Voorbeelden zijn professionele keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Pijnacker-Nootdorp?
Via de info op www.pijnacker-nootdorp.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Delfgauw
 • Pijnacker
 • Nootdorp