Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Noordwijk

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Noordwijk? Op kantenklaarmaaltijden.com vind je een uitgebreide beschrijving. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij bespreken we de actuele soorten maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar aanbieders vergelijken. Als laatste kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioZuid-Holland
GemeenteNoordwijk
PlaatsNoordwijk
Postcode2201
Website gemeentewww.noordwijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-noordwijk

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Noordwijk?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Populair zijn bijvoorbeeld: Pannenkoeken met spek en/of Pastaschotel van penne, zalm en spinazie. In de volgende paragraaf lees je informatie over diverse groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Ouderen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Via speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen te beschermen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, hobbies en vrienden vragen veel van onze tijd. Even tussendoor koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Werk, hobbies en familie en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Noordwijk: waar kan ik uit kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Noordwijk dan bestaan er 3 keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, versheid en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Noordwijk? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaal wekelijks of om de week bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst wanneer u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-noordwijk

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de tabel hierna tref je een weergave van landelijke bedrijven voor warme maaltijden in Noordwijk. Per aanbieder vind je praktische info zoals het type maaltijden en de kosten. Selecteer een organisatie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige aanbieders van opwarmmaaltijden

In de volgende tabel verstrekken we een verzameling gemeentelijke organisaties. Onder andere slagerijen, welzijnsorganisaties, supermarkten, cateraars, stichtingen. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Bloemendaal, Heemstede en Lisse.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKerkstraat 6 A2201 KMNoordwijk
KBO NoordwijkGoohorstlaan 312203 BCNoordwijk
Wesselius MaaltijdenSatellietbaan 29a2181 MGHillegom
Keurslager van GennipHoofdstraat 1142181 EGHillegom
Topaz – MunnekeweijVia Antiqua 252211 HWNoordwijkerhout
Groot HoogwaakGroot Hoogwaak 12202 TGNoordwijk
BuurtzorgDijkzicht 12211 HZNoordwijkerhout
Keurslager KootZeestraat 112211 XANoordwijkerhout
SPAR MaaltijdserviceRechthoeklaan 102201 ZRNoordwijk
Keurslager van der BentKerkstraat 502201 KNNoordwijk
Overzicht met kleinschalige organisaties van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Noordwijk

Met name ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna behandelen we diverse opties van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorggroepen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls is dit contractueel geregeld met grote organisaties voor magnetronmaaltijden in Noordwijk. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je advies inwinnen over de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Noordwijk normaliter aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je vaak een tabel met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Denk aan Stamppot koolraap met appel en Stoofpotje peer, rundvlees en puree.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 35 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Vaak warm je het op in ongeveer 4 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Noordwijk.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Noordwijk?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren liggen ver uit elkaar. Elke bezorgservice werkt met andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (om en nabij de €5,85. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je meer luxe? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,30) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,15).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook heb je natuurlijk de maaltijdservice Noordwijk. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Noordwijk?
Via de uitleg op www.noordwijk.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Noordwijkerhout
 • De Zilk