Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Bloemendaal

Wil je gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Bloemendaal? Op kantenklaarmaaltijden.com tref je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder bespreken we de verschillende soorten gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Wil je vandaag nog bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Holland
GemeenteBloemendaal
PlaatsBloemendaal
Postcode2051
Website gemeentewww.bloemendaal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bloemendaal

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk interessante aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Bloemendaal?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Kies bijvoorbeeld voor: Grootmoeders kippannetje & Rode kool met gehakt schotel. Hierna beschrijven we verschillende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De menu’s zijn erg voedzaam, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan gemalen, eiwitrijk, zoutarm, lactosevrij, en koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Alleenstaanden: Een drukke baan, sport en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten lukt vaak gewoon niet. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bloemendaal: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Bloemendaal dan zijn er in feite drie opties om uit te kiezen: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, herkomst producten en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bloemendaal? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Dikwijls 2 of 3 keer per maand op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Erg handig indien u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-bloemendaal

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bekijk je een database met erkende bezorgers van warme maaltijden in Bloemendaal. Per bedrijf bekijk je specificaties zoals assortiment en een prijsindicatie. Druk op de knop van een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke instanties van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder bekijk je een weergave van gemeentelijke instanties. Dit kunnen zijn zorginstellingen, cateraars, supermarkten, slagerijen, stichtingen. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Beverwijk, Heemskerk en Haarlem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De Eetclub – PluspuntFlemingstraat 552041 VWZandvoort
Home InsteadCruquiusweg 12102 LSHeemstede
Keurslagerij van der GeestRivièradreef 462037 AHHaarlem
Bi-zonder Maaltijdservice en CateringOliemolenplaats 72034 KMHaarlem
BuurtzorgCamplaan 412103 GVHeemstede
Slagerij KuijkJan van Goyenstraat 242102 CBHeemstede
SPAR AdemaTe Winkelhof 252105 TAHeemstede
VersmarktAmstellaan 72105 VDHeemstede
Keurslager van der GeestRaadhuisstraat 942101 HJHeemstede
De Rijp – KennemerhartBloemendaalseweg 1342061 SCBloemendaal
Weergave met regionale bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Bloemendaal

Ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hierna behandelen we diverse opties van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als onderneming wil je natuurlijk zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgcentra (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In de regel zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Bloemendaal. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Veel thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd nemen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Bloemendaal aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, maximaal 2 gram zout, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking staat vaak meer info over de voedingswaarden en toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. In de basis zijn er de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Zoals Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen of Macaronischotel bolognese.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Optie 1 is ongeveer 25 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 12 minuten op 500 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Bloemendaal.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Bloemendaal?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €6,00. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,45) en desserts (vanaf €1,25).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Daarnaast kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Bloemendaal. Dit zijn vaak grootschalige keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Bloemendaal?
Via de uitleg op www.bloemendaal.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast zijn er landelijk regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Aerdenhout
 • Overveen
 • Bennebroek
 • Vogelenzang