Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Heemskerk

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Heemskerk? Op kantenklaarmaaltijden.com bieden we alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Verder gaan we dieper in op de verschillende gerechten opties. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan bedrijven vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Liever direct bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Holland
GemeenteHeemskerk
PlaatsHeemskerk
Postcode1964
Website gemeentewww.heemskerk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-heemskerk

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Heemskerk?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Beef teriyaki, Tjap tjoy, Gele rijst en Thaise rundercurry met sambalboontjes, rijst. Hierna tref je voorbeelden van doelgroepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren / bejaarden: Senioren hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De maaltijden zitten vol groenten, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zoutarm, eiwitrijk, gemalen, lactosevrij, en diabetes, koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Werk, school, hobby’s en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Heemskerk: wat zijn de mogelijkheden?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Heemskerk dan zijn er in feite drie opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Heemskerk? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Meestal elke 2 weken aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Erg handig in situatie waarbij u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-heemskerk

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder tref je een weergave van erkende keukens voor warme maaltijden in Heemskerk. Per organisatie tref je informatie als het huidige assortiment en de prijzen. Tik op de button van een maaltijdvoorziening voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden

Hieronder check je een weergave van kleinschalige maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, slagerijen, zorginstellingen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook leveranciers in Heiloo, Castricum en Bergen Noord-Holland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Viva! – WesterheemWesterheem 901964 EJHeemskerk
Slagerij GroenendaalCepheusstraat 311973 VRIJmuiden
Viva! – Sint AgnesZamenhof 651962 GAHeemskerk
ViVa! – MeerstateMozartstraat 911962 ABHeemskerk
BuurtzorgDriehuizerkerkweg 1131985 HBDriehuis
BuurtzorgTrompstraat 1531972 ADIJmuiden
Keurslager van HaasterSter Bastion 421991 PNVelserbroek
VersmenuL.Springerstraat 161992 BWVelserbroek
BuurtzorgRijksstraatweg 113 A1969 LDHeemskerk
Viva! – WaterrijckLessestraat 81966 SGHeemskerk
Tabel met lokale instellingen van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Heemskerk

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgcentra (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls is dit contractueel geregeld met landelijke bezorgers van magnetronmaaltijden in Heemskerk. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Heemskerk zich aan moeten houden. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos staat vaak meer info over de exacte voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste zijn er de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijv. Kipschnitzel & Braadworst in jus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer een half uur op 110 – 125 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 4 tot 8 minuten op 550 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Heemskerk.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Heemskerk?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke maaltijdbezorger heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €6,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,70) en/of een toetje na (vanaf €0,90).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Heemskerk. Het gaat hier om grootschalige keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tenslotte kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Heemskerk?
Via de info op www.heemskerk.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.