Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Noord-Holland

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Noord-Holland? Op kantenklaarmaaltijden.com bieden we aanvullende details. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Eveneens leggen we alles uit over de verschillende soorten gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct bedrijven vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je vandaag nog bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Regio Noord-Holland?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een verse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng & Varkenslapje in jus. Hierna beschrijven we enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Geholpen door deze senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor senioren is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. School, een drukke baan en sport/muziek moeten gecombineerd worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, muziek en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Noord-Holland: wat moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Regio Noord-Holland dan heb je feitelijk 3 keuzemogelijkheden: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft positieven en negatieven kanten. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, herkomst producten en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Noord-Holland? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. Doorgaans 2 of 3 keer per maand afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Ideaal als u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Edam-Volendam, Waterland, Amstelveen, Ouder-Amstel, Hilversum, Wijdemeren, Blaricum, Huizen, Weesp, Gooise Meren, Uithoorn, Aalsmeer, Purmerend, Beemster, Oostzaan, Zaanstad, Wormerland, Enkhuizen, Stede Broec, Koggenland, Medemblik, Hoorn, Drechterland, Heerhugowaard, Opmeer, Langedijk, Schagen, Hollands Kroon, Den Helder, Texel, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Bergen Noord-Holland, Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmermeer.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Noord-Holland

Ook kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentra (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met landelijke keukens voor magnetronmaaltijden in Regio Noord-Holland. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je afspraken maken voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!