Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Medemblik

Direct mogelijkheden bekijken voor kant en klaar maaltijden bestellen in Medemblik? Aan de hand van deze site check je aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Tevens bespreken we de aanwezige type gerechten. Snel bestellen? Je kunt hier ook voorzieningen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar de meestgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Holland
GemeenteMedemblik
PlaatsMedemblik
Postcode1687
Website gemeentewww.medemblik.nl
kant-en-klaar-maaltijden-medemblik

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Medemblik?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een verse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Kies bijvoorbeeld voor: Macaroni in tomatensaus, ham, kaas en Kreeftensoep. In onderstaand blok bekijk je diverse groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aangemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, en koolhydraatarm, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies en vrienden vragen veel van onze tijd. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: Studeren, de sportschool en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Medemblik: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Medemblik dan heb je eigenlijk drie alternatieven: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke type maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We vertellen je hieronder meer over assortiment, prijs, kwaliteit en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Medemblik? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Meestal elke 2 weken bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeker praktisch indien het koken niet meer gaat en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-medemblik

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hieronder check je een lijst met bekende aanbieders van warme maaltijden in Medemblik. Per organisatie bekijk je details als het soort gerechten dat ze aanbieden en een prijsindicatie. Druk op de knop van een maaltijdvoorziening om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder tref je een database met gemeentelijke instellingen. Dat zijn bijv. zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen. Op deze site vind je ook leveranciers in Zaanstad, Wormerland en Stede Broec.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij KokKerkstraat 251687 ALWognum
Omringrestaurant WervershoofDe Gouw 21693 DCWervershoof
Open Tafel MidwoudKorteling 51679 VHMidwoud
SPAR BrouwerKorteling 101679 VHMidwoud
Slagerij SmalWesterblokker 1131695 ACBlokker
Keurslager BlaauboerKorenbloem 821689 RZZwaag
Keurslager de RuijterRaadhuisstraat 201701 EKHeerhugowaard
Pieter Raat – DPRSGerard Douplantsoen 721701 JTHeerhugowaard
Wilgaerden – De PerelaarSint Martinusstraat 131689 GNZwaag
Eethuys SweelinkhofSweelinckhof 11687 BVWognum
Weergave met kleinschalige instellingen van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Medemblik

Ook zakelijke klanten kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorggroepen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote keukens voor magnetronmaaltijden in Medemblik. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Diverse thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. Kinderen kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Medemblik aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en Wereldgerechten. Onder andere Broccoli kaassaus of Rookworst met stamppot zuurkool.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer een half uur op 110 – 125 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het ook in de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 4 tot 8 minuten op 500 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Medemblik.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Medemblik?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €5,95. Voor een tafeltje dekje maaltijd moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,60) en toetje (vanaf €1,35).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Medemblik. Denk dan aan cateringbedrijven en grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ook hebben we nog de zorgorganisaties en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Medemblik?
Door middel van www.medemblik.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarbij bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wervershoof
 • Hauwert
 • Nibbixwoud
 • Zwaagdijk-West
 • Wognum
 • Zwaagdijk-Oost
 • Midwoud
 • Oostwoud
 • Twisk
 • Andijk
 • Opperdoes
 • Lambertschaag
 • Abbekerk
 • Sijbekarspel
 • Benningbroek