Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Wormerland

Zoek jij opties voor kant en klaar maaltijden bestellen in Wormerland? Via onze site verstrekken we relevante info. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder gaan we dieper in op de beschikbare soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteWormerland
PlaatsWormerland
Postcode1531
Website gemeentewww.wormerland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-wormerland

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk actuele aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Wormerland?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n verse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals maaltijden als: Burpee Chicken en Kipragout champignons. Hierna benoemen we allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze etenswaren zitten vol groenten, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en vetarm, natriumarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Gezinnen met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Studeren, de sportschool en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Zorgen voor gezond eten lukt vaak gewoon niet. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Wormerland: wat moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Wormerland dan heb je drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, tarieven, houdbaarheid en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Wormerland? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Meestal 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. De oplossing op het moment dat u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-wormerland

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder check je een database met landelijke bezorgers van warme maaltijden in Wormerland. Per leverancier tref je uitleg over het huidige assortiment en de prijzen. Selecteer een instelling om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instanties van bezorgmaaltijden

Hieronder check je een weergave van gemeentelijke leveranciers. Bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, cateraars, supermarkten. Op dit portaal vind je ook aanbieders in Aalsmeer, Purmerend en Oostzaan.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – TorenerfPrins van Oranjestraat 11531 GAWormer
Herfstzon – WilgaerdenRomeinstraat 411601 AZEnkhuizen
Keurslagerij TrompKrommenieërweg 241521 HKWormerveer
Restaurant van Evean in de LishofLisweg 2551511 XNOostzaan
Crea CateringDe Trompet 14c1601 MKEnkhuizen
Wilgaerden – De SeniorWesterstraat 1751601 AGEnkhuizen
BuurtzorgVijzelstraat 501601 NKEnkhuizen
Welwonen, voor wonen én welzijnRode Paard 51602 DGEnkhuizen
Slagerij GrootKaaikhof 251567 JPAssendelft
SPAR LinnenbankGuisweg 21544 AJZaandijk
Database met lokaal georiënteerde aanbieders van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Wormerland

Ook kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. In dit soort situaties wil je graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Dikwijls hebben ze een overeenkomst met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Wormerland. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd gebruiken alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Wormerland de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, zoutbeperkt, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos staat vaak meer info over de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Ten derde heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Denk aan Varkensvlees in saus & Kalkoenfiletlapje, doperwten, rijst.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer een half uur op 110 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 10 minuten op 550 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Wormerland.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Wormerland?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (zo’n €6,10. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,65) en dessert (vanaf €1,25).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice Wormerland. We hebben het dan over professionele keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Daarnaast kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Wormerland?
Aan de hand van www.wormerland.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Er wordt hierbij gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Jisp
 • Oostknollendam
 • Wormer
 • Wijdewormer