Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Aalsmeer

Wil je alles weten over gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Aalsmeer? Via deze website bekijk je relevante info. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder vertellen we meer over de huidige gerechten opties. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen de FAQ (populaire vragen). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteAalsmeer
PlaatsAalsmeer
Postcode1431
Website gemeentewww.aalsmeer.nl
kant-en-klaar-maaltijden-aalsmeer

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Aalsmeer?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n verse kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen en/of Erwtensoep met rookworst. In de volgende paragraaf beschrijven we diverse groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen en ook om mentaal gezond te blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, en diabetes, vetarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, feestjes en hobbies hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Een drukke baan, hobbies en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Aalsmeer: wat is het aanbod?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Aalsmeer dan heb je eigenlijk 3 opties om uit te kiezen: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, kosten, houdbaarheid en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Aalsmeer? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Meestal om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeker praktisch op het moment dat u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-aalsmeer

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bekijk je een verzameling populaire keukens voor warme maaltijden in Aalsmeer. Per instantie bieden we details als het soort gerechten dat ze aanbieden en de prijzen. Klik op de knop van een bezorgservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instanties van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna bieden we een overzicht met regionale maaltijdvoorzieningen. Onder andere welzijnsorganisaties, stichtingen, cateraars, zorginstellingen, slagerijen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook organisaties in Huizen, Almere en Gooise Meren.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorgcentrum AelsmeerMolenpad 21431 BZAalsmeer
Restaurant Voor ElkaerNobelhof 11433 JZKudelstaart
Toko Toko PandanArthur van Schendellaan 361422 LDUithoorn
Keurslagerij BaderZijdelwaardplein 711422 DLUithoorn
BuurtzorgSchouwstraat 121435 KNRijsenhout
Restaurant Het HofpleinClematisstraat 161431 SEAalsmeer
De Rusthoeve – De PopulierPopulierenstraat 11441 DPPurmerend
Zorgcirkel – De ViervorstPrimulastraat 821441 HCPurmerend
Keurslager KruyswijkOphelialaan 1551431 HDAalsmeer
Slagerij SteenZijdstraat 111431 EAAalsmeer
Opsomming met regionale aanbieders van opwarmmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Aalsmeer

Ook kantoren en bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook verzorgingslocaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak is dit contractueel geregeld met professionele organisaties voor magnetronmaaltijden in Aalsmeer. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Diverse thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd krijgen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Aalsmeer in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos staat vaak meer info over de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit 100% Hollandse kost, lekkere seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Denk aan Kip kerrie ananas met aardappel en mexicomix en Paellaschotel met kip en zeevruchten.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 35 minuten op 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Opwarmen gaat in zo’n 4 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Aalsmeer.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Aalsmeer?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,55. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €5,95. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,65) en dessert (vanaf €1,25).

Welk type leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast heb je natuurlijk de maaltijdservice Aalsmeer. Het gaat hier om professionele keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ook bestaan er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Aalsmeer?
Via de uitleg op www.aalsmeer.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Kudelstaart