Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Stede Broec

Direct mogelijkheden bekijken voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Stede Broec? Via deze website bieden we aanvullende details. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer vertellen we meer over de diverse maaltijdopties. Je kunt natuurlijk ook direct bedrijven vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Holland
GemeenteStede Broec
PlaatsStede Broec
Postcode1611
Website gemeentewww.stedebroec.nl
kant-en-klaar-maaltijden-stede-broec

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Stede Broec?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een gezonde kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals eten als: Slavink in jus met stamppot snijbonen of Pastaschotel rode pesto, bleekselderij, tomaten. Hieronder bekijk je diverse groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De maaltijden zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en kan men eenvoudig opwarmen. Voor de oudere doelgroep is gezond eten extra belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om het geheugen op peil te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, en vegetarisch, diabetes, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Alleenstaanden: School, werken, de fitness en feestjes met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Stede Broec: welke soorten zijn er?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Stede Broec dan zijn er in feite 3 opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: de breedte van het assortiment, financiën, herkomst producten en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Stede Broec? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Vaak wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeer geschikt op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-stede-broec

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema verstrekken we een database met professionele organisaties voor warme maaltijden in Stede Broec. Per organisatie bieden we informatie als aantal maaltijden en vanafprijs. Klik op de knop van een instantie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bezorgservices van senioren maaltijden

Hieronder bieden we een verzameling lokaal georiënteerde leveranciers. Denk dan aan stichtingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars, supermarkten. Op dit platform vind je ook aanbieders in Beemster, Oostzaan en Wormerland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Omringrestaurant BovenkarspelGezinspaviljoen 11611 BJBovenkarspel
Eethuys Rigttershof GrootebroekRigtershof 91613 SJGrootebroek
Wilgaerden – De Vergulde BaarsSint Lucasstraat 91606 BPVenhuizen
Eethuys Overvest EnkhuizenLijsterbesstraat 41602 SEEnkhuizen
Eethuys Nicolaas LutjebroekAzalealaan 181614 SNLutjebroek
Slagerij de HaanDe Middend 701611 KTBovenkarspel
Keurslagerij BurgerRaadhuisplein 151616 AVHoogkarspel
Wilgaerden – Oôs StekkieRaadhuisplein 921616 AXHoogkarspel
SPAR SchramaBoerhaaveplein 71611 EPBovenkarspel
Stichting Tafeltje Dekje Stede BroecBrilliant Starstraat 21611 DSBovenkarspel
Weergave met regionale aanbieders van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Stede Broec

Ook bedrijven en kantoren hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook veel zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak hebben ze een overeenkomst met bekende leveranciers van magnetronmaaltijden in Stede Broec. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen op die manier een smakelijke en gezonde maaltijd nemen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de mogelijkheden: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Stede Broec in Nederland aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, natriumarm, focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 componenten. In de basis een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, verse gerechten met seizoensproducten en bijzondere recepten. Bijvoorbeeld Hongaarse goulash, Doperwten, Witte rijst en Bami goreng speciaal, kip in satésaus.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 35 minuten op 125 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 4 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Stede Broec.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Stede Broec?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren liggen ver uit elkaar. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,65. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €6,45. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,40) en dessert (vanaf €1,00).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice Stede Broec. Het betreft grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Stede Broec?
Aan de hand van www.stedebroec.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen via de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Lutjebroek
 • Grootebroek
 • Bovenkarspel