Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Beemster

Zoek jij opties voor kant en klaar maaltijden bestellen in Beemster? Op kantenklaarmaaltijden.com vind je aanvullende details. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor wie het geschikt is. Tevens behandelen we ook de actuele gerecht-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar bedrijven vergelijken. Tevens kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Check dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteBeemster
PlaatsBeemster
Postcode1462
Website gemeentewww.beemster.nl
kant-en-klaar-maaltijden-beemster

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Beemster?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals maaltijden als: Hongaarse goulash, rijst, doperwten en Ajam pangang met nasi goreng. In onderstaand blok bekijk je diverse groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De etenswaren zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, gemalen, en natriumarm, diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel gemak.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Studie, werk en hobby’s moeten gecombineerd worden. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Een drukke baan, hobby’s en afspraken met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Beemster: wat is het aanbod?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Beemster dan zijn er drie keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, kwaliteit en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Beemster? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaal per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeker praktisch als u geen beschikking heeft over een keuken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-beemster

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema bieden we een opsomming van professionele bezorgers van warme maaltijden in Beemster. Per leverancier doorzoek je eenvoudig specificaties zoals aanbod en budget. Druk op de button van een aanbieder voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instellingen voor thuismaaltijden

In de volgende tabel verstrekken we een weergave van lokaal georiënteerde maaltijdservices. Denk dan aan welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten, cateraars. Op dit platform vind je ook leveranciers in Weesp, Gooise Meren en Aalsmeer.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – MiddelwijckPrinses Beatrixpark 541462 JNMiddenbeemster
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
Zorgcirkel – ZuidlandAbel Tasmanplein 31448 NLPurmerend
Vlees & ZoVan Damplein 101448 NBPurmerend
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Schema met lokale aanbieders van opwarmmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Beemster

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In de regel maken zij hiervoor afspraken met landelijke keukens voor magnetronmaaltijden in Beemster. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zo een lekkere en voedzame maaltijd eten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Beemster in de regel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Denk aan Hongaarse goulash, rijst, doperwten of Bami goreng speciaal, kip in satésaus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 110 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan zet je gewoon de magnetron aan. Opwarmen gaat in zo’n 6 tot 10 minuten op 550 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Beemster.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Beemster?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn doorwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €6,45. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,30) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,45).

Welk type leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Verder kan je kiezen voor de maaltijdservice Beemster. Voorbeelden zijn professionele keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tevens onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Beemster?
Via de info op www.beemster.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Westbeemster
 • Noordbeemster
 • Middenbeemster
 • Zuidoostbeemster