Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Weesp

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Weesp? Hieronder lees je een uitgebreide beschrijving. We vertellen je wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens gaan we verder in op de actuele soorten maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Holland
GemeenteWeesp
PlaatsWeesp
Postcode1381
Website gemeentewww.weesp.nl
kant-en-klaar-maaltijden-weesp

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk interessante aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Weesp?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Varkenshaasje in pepersaus en Pastaschotel van penne, zalm en spinazie. In de box hieronder bekijk je diverse groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 75-plussers is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij, en vetarm, vegetarisch, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Studeren, de fitness en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Zorgen voor gezond eten is soms teveel gevraagd. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Weesp: welke zijn geschikt?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Weesp dan heb je eigenlijk 3 alternatieven: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type kent zijn eigen karakter en voordelen. Hieronder lees je meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, bewaaradviezen en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Weesp? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk elke 2 weken bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeer geschikt wanneer het koken niet meer gaat of als er lichamelijke beperkingen zijn. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-weesp

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hieronder tref je een database met professionele aanbieders van warme maaltijden in Weesp. Per aanbieder check je relevante zaken zoals aantal maaltijden en de kosten. Klik op de knop van een instantie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bezorgservices van thuismaaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met gemeentelijke aanbieders. Bijvoorbeeld slagerijen, stichtingen, cateraars, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op deze website vind je ook leveranciers in Hilversum, Wijdemeren en Huizen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant OversingelHugo de Grootlaan 301381 DEWeesp
Amaris – De KuyerJozef Israelslaan 21394 EKNederhorst den Berg
TopMaaltijdKerkstraat 1001354 ACAlmere
BuurtzorgDe Paal 7 U-21351 JBAlmere
SPAR van den BoschDorpsstraat 251399 GTMuiderberg
Keurslagerij PouwHoogstraat 211391 BRAbcoude
Amaris – FlorisbergKocherplantsoen 11399 VWMuiderberg
Restaurant GodelindeJozef Israëlslaan 11401 CMBussum
SPAR MaaltijdserviceMr. Kooimancentrum 191383 EDWeesp
Restaurant De HogeweykHeemraadweg 11382 GVWeesp
Schema met regionale instanties van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Weesp

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentrums (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende organisaties voor magnetronmaaltijden in Weesp. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het toedienen van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd krijgen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Weesp de basis aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op de beschrijving vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er typische Hollandse recepten, gerechten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijv. Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst of Pannenkoeken met spek.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 25 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Vaak warm je het op in ongeveer 4 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Weesp.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Weesp?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,75. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €6,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,65) en dessert (vanaf €1,15).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast kan je bestellen bij de maaltijdservice Weesp. Onder andere cateringbedrijven en grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Daarnaast bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Weesp?
Door middel van www.weesp.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.