Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Wijdemeren

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Wijdemeren? Op kantenklaarmaaltijden.com bieden we aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook leggen we alles uit over de huidige soorten gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar voorzieningen vergelijken. Tevens kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed er er zijn tientallen verschillende gerechten. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst de vragensectie (FAQ). Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Holland
GemeenteWijdemeren
PlaatsWijdemeren
Postcode1231
Website gemeentewww.wijdemeren.nl
kant-en-klaar-maaltijden-wijdemeren

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Wijdemeren?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie en Rundvlees in jus. In het gedeelte hierna bekijk je diverse groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren: Senioren kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aanlactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en diabetes, vetarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. School, een drukke baan en sport/muziek hebben een grote impact op onze agenda. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Studie, muziek en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Wijdemeren: waar kan ik uit kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Wijdemeren dan zijn er in feite drie keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. De maaltijden verschillen als het gaat om hoe groot het aanbod is, prijzen, bewaaradviezen en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Wijdemeren? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Meestal 2 of 3 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Erg handig op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-wijdemeren

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel tref je een verzameling landelijke leveranciers van warme maaltijden in Wijdemeren. Per aanbieder tref je uitleg over aantal maaltijden en de prijzen. Kies een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde aanbieders van senioren maaltijden

In onderstaand schema bieden we een verzameling lokaal georiënteerde bezorgservices. Denk dan aan slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, cateraars, supermarkten. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Edam-Volendam, Waterland en Ouder-Amstel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSint Annepad 121231 ATLoosdrecht
Restaurant LarenhoveEemnesserweg 421251 NDLaren
De ZorgsteenLiebergerweg 5861223 PXHilversum
Floor PoelierKapittelweg 1251216 HXHilversum
Tergooi Restaurant BlaricumRijksstraatweg 11261 ANBlaricum
Cafe/restaurant De KleppermanNaarderstraat 811251 BGLaren
Restaurant Trattoria da BrunoDorpsstraat 11261 ESBlaricum
Restaurant TorenhofTorenlaan 221261 GDBlaricum
BuurtzorgKortenhoefsedijk 85K 1C1241 LSKortenhoef
EmtinckhofEikenlaan 511231 BGLoosdrecht
Weergave met regionale bedrijven van senioren maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Wijdemeren

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook veel zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal maken zij hiervoor afspraken met erkende bezorgers van magnetronmaaltijden in Wijdemeren. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen daardoor een verse en gezonde maaltijd nuttigen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Wijdemeren specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 onderdelen. Als eerste zijn er de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Onder andere Spitskoolschotel met aardappelpuree & Kipfilet in jus.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit doe je in circa 35 minuten op 100 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kan je ook de magnetron gebruiken. Meestal verwarm je het in circa 4 tot 8 minuten op 600 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Wijdemeren.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Wijdemeren?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,65. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €6,35. Voor een tafeltje dekje maaltijd moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,25) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,95).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid kan je gebruik maken van de maaltijdservice Wijdemeren. Dit zijn vaak cateraars en/of gespecialiseerde keuken waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Daarnaast hebben we nog de zorgorganisaties en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Wijdemeren?
Door middel van www.wijdemeren.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Breukeleveen
 • Nederhorst den Berg
 • Ankeveen
 • s-Graveland
 • Kortenhoef
 • Loosdrecht