Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Ouder-Amstel

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Ouder-Amstel? Via onze site bekijk je meer informatie. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Eveneens gaan we dieper in op de aanwezige gerecht-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdvoorzieningen vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Holland
GemeenteOuder-Amstel
PlaatsOuder-Amstel
Postcode1191
Website gemeentewww.ouder-amstel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-ouder-amstel

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk interessante aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Ouder-Amstel?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Lasagna bolognese of Varkensvlees in saus. In de box hieronder lees je informatie over allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Dankzij speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De kant-en-klaar producten zitten vol groenten, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor de oudere doelgroep zijn voedzame gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en vetarm, natriumarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Alleenstaanden: Werk, school, de fitness en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken is vaak geen optie. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er gaan lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Ouder-Amstel: waar kan ik uit kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Ouder-Amstel dan zijn er 3 keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Let goed op de verschillen in de breedte van het assortiment, financiën, versheid en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Ouder-Amstel? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. In de regel om de week aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst wanneer u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-ouder-amstel

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder verstrekken we een verzameling bekende keukens voor warme maaltijden in Ouder-Amstel. Per organisatie tref je praktische info zoals het huidige assortiment en de kosten. Klik op de button van een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instellingen voor magnetronmaaltijden

Hieronder check je een weergave van gemeentelijke instellingen. Dat kunnen o.a. zijn: zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen, slagerijen, supermarkten. Elders op deze website vind je ook organisaties in Diemen, Landsmeer en Waterland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager StronkhorstDorpsstraat 361191 BKOuderkerk aan de Amstel
Versa WelzijnLarenseweg 301200 BLHilversum
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Flavur CateringLaapersveld 751213 VBHilversum
Seniorenrestaurant Buurtschap De WaverWaver 101191 KEOuderkerk aan de Amstel
Versgrossier Van OosteromSoestdijkerstraatweg 541213 XDHilversum
Hilverzorg – De EgelantierEgelantierstraat 1941214 EHHilversum
Zonnehuis TheresiaTheresiastraat 3121191 JTOuderkerk aan de Amstel
Seniorenrestaurant OuderkerkDiederick van Haarlemstraat 31191 BPOuderkerk aan de Amstel
Database met lokale aanbieders van opwarmmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Ouder-Amstel

Ook bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. Als werkgever wil je dan graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentra (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel maken zij hiervoor afspraken met populaire bedrijven voor magnetronmaaltijden in Ouder-Amstel. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Ouder-Amstel normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), slechts beperkt zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Om te beginnen hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Kip satésaus, Atjar ananas, Nasi goreng of Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Optie 1 is ongeveer 20 minuten op 110 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 5 tot 10 minuten op 550 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Ouder-Amstel.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Ouder-Amstel?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren variëren nogal. Elke bezorgdienst heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type gerecht heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,90. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,60) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,95).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Daarnaast kan je bestellen bij de maaltijdservice Ouder-Amstel. Dit zijn vaak grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Als laatste kun je soms ook terecht bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Ouder-Amstel?
Op de website www.ouder-amstel.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Verder bestaan er andere regelingen via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Amsterdam-Duivendrecht
 • Duivendrecht
 • Ouderkerk aan de Amstel