Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Landsmeer

Zoek jij opties voor kant en klaar maaltijden bestellen in Landsmeer? Via onze site bieden we alles wat je moet weten. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Eveneens gaan we dieper in op de actuele maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Dit eten is geschikt voor iedereen en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan eerst de vragensectie (FAQ). Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Holland
GemeenteLandsmeer
PlaatsLandsmeer
Postcode1121
Website gemeentewww.landsmeer.nl
kant-en-klaar-maaltijden-landsmeer

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk interessante aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Landsmeer?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n verse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Kies bijvoorbeeld voor: Stamppot boerenkool en Cordon Bleu met groenten. In de volgende paragraaf beschrijven we enkele voorbeelden van groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Ouderen: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om het geheugen op peil te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, en diabetes, koolhydraatarm, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. School, een drukke baan en sport/muziek vragen veel van onze tijd. Even snel een maaltijd maken lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Studie, hobby’s en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Landsmeer: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Landsmeer dan heb je eigenlijk 3 opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke type maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, onkosten, versheid en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Landsmeer? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Na bezorging zet je het in de vriezer. Vaak elke week 1 keer aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeer geschikt als u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-landsmeer

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een verzameling bekende bezorgers van warme maaltijden in Landsmeer. Per leverancier verstrekken we relevante zaken zoals het type maaltijden en de kosten. Selecteer een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bedrijven van magnetronmaaltijden

In onderstaand schema bieden we een lijst met kleinschalige maaltijdservices. Onder andere supermarkten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Loppersum, Delfzijl en Amsterdam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – De KeernBurgemeester Postweg 91121 JALandsmeer
Zorgcirkel – Friese VlaakFriese Vlaak 391132 MPVolendam
Samen Eten DuivendrechtDorpsplein 601115 CXDuivendrecht
Keurslager SchöninghGruttoplein 121113 HMDiemen
Keurslager TaamHoogstraat 31135 BZEdam
Zorgcirkel – Sint NicolaashofSint Nicolaashof 11131 GTVolendam
Zorgcirkel – De MeerminPaulus Pietersstraat 11135 GSEdam
Vandaag Kook IkJan Nieuwenhuizenplein 111135 WTEdam
Frans Kelders CuisinierDen Ilp 33A1127 PCDen Lip
Zorgcirkel – Zoet invalMarktplein 121121 JBLandsmeer
Tabel met regionale aanbieders van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Landsmeer

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgorganisaties (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote bezorgers van magnetronmaaltijden in Landsmeer. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Landsmeer aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 onderdelen. Om te beginnen hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Rundvlees in saus en Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 30 minuten op 125 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 tot 10 minuten op 500 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Landsmeer.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Landsmeer?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,50) en desserts (vanaf €1,40).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Daarnaast heb je natuurlijk de maaltijdservice Landsmeer. Het gaat hier om grootschalige keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Als laatste zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Landsmeer?
Via de info op www.landsmeer.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast heb je soms ook recht op zorg vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Purmerland
 • Den Ilp