Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Loppersum

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Loppersum? Middels onze site lees je meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer gaan we verder in op de verschillende gerechten opties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar organisaties vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De smaak is echt prima en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGroningen
GemeenteLoppersum
PlaatsLoppersum
Postcode9919
Website gemeentewww.loppersum.nl
kant-en-klaar-maaltijden-loppersum

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Bekijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Loppersum?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Bloemkool cordonbleu schotel en/of Aardappelgratin. In het gedeelte hierna benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Ouderen: 70-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 75-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en diabetes, vetarm, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Daardoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies, sporten en studeren vragen veel van onze tijd. Even snel een maaltijd maken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Alleenstaanden: School, werken, de sportschool en familie en vrienden: we hebben het erg druk. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er zitten lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Loppersum: welke soorten zijn er?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Loppersum dan heb je 3 opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, financiën, houdbaarheid en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Loppersum? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing indien zelfstandig koken tot het verleden behoort of als er lichamelijke beperkingen zijn. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-loppersum

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder vind je een lijst met landelijke keukens voor warme maaltijden in Loppersum. Per organisatie tref je uitleg over het actuele aanbod en vanafprijs. Klik op de knop van een bezorgservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden

Hierna bieden we een overzicht met kleinschalige instellingen. Voorbeelden zijn welzijnsorganisaties, cateraars, stichtingen, slagerijen, supermarkten. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Westerwolde, Groningen en Achtkarspelen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
HSS HulpverleningStationslaan 109919 ABLoppersum
Restaurant De AanlegKoningin Wilhelminapark 239934 EHDelfzijl
Gezondheidscentrum OverdiepStadshaven 239902 DAAppingedam
Keurslager de JongOverdiep 129902 BXAppingedam
TSN ThuiszorgJachtlaan 92-49934 JDDelfzijl
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
BuurtzorgFam Bronsweg 229945 PSWagenborgen
SPAR KappenKerkstraat 589945 SHWagenborgen
SWDWaddenweg 49933 KHDelfzijl
Restaurant Zonnehuis WiemersheerdDe Schepperij 29919 HJLoppersum
Database met gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Loppersum

Ook kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Verderop sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met erkende aanbieders van magnetronmaaltijden in Loppersum. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een verse en gezonde maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Loppersum aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. O.a. Kip met jus, rode bieten en krielaardappels en Eieromelet in kaassaus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 – 40 minuten op 125 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Loppersum.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Loppersum?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (om en nabij de €5,85. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je meer luxe? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,50) en desserts (vanaf €1,15).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice Loppersum. Het gaat hier om cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tevens zijn er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Loppersum?
Via de info op www.loppersum.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Middelstum
 • Huizinge
 • Westerwijtwerd
 • Toornwerd
 • Zijldijk
 • Westeremden
 • Garsthuizen
 • Startenhuizen
 • Zeerijp
 • t Zandt
 • Wirdum
 • Garrelsweer
 • Stedum
 • Oosterwijtwerd
 • Leermens
 • Eenum