Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Groningen

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Groningen? Via onze site vind je alles wat je moet weten. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Verder bespreken we de actuele maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar organisaties vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Is er nog wat onduidelijk? Bekijk dan eerst de meestgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Regio Groningen?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Gehakt, prei, aardappelpuree of Lamsvlees in saus. Hieronder beschrijven we heel uiteenlopende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij, en natriumarm, vetarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hoeft er minder zorg ingekocht te worden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Naar de winkel gaan en boodschappen doen lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Alleenstaanden: Studeren, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Groningen: wat zijn de mogelijkheden?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Regio Groningen dan bestaan er 3 opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk soort gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, prijs, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Groningen? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans 2 of 3 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. De oplossing in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Zuidplas, Oss, Stadskanaal, Midden-Groningen, Veendam, Pekela, Oldambt, Westerwolde, Groningen, Westerkwartier, Appingedam, Loppersum, Delfzijl en Het Hogeland.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Groningen

Ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook verzorgingslocaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel is dit contractueel geregeld met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Regio Groningen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Diverse thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kinderen kunnen een lekkere en voedzame maaltijd eten alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!