Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Delfzijl

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Delfzijl? Aan de hand van deze site vind je aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens gaan we verder in op de huidige maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar instellingen vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het eten is erg smaakvol en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGroningen
GemeenteDelfzijl
PlaatsDelfzijl
Postcode9934
Website gemeentewww.delfzijl.nl
kant-en-klaar-maaltijden-delfzijl

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat biedt de maaltijdservice in Delfzijl?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Kabeljauw in kruidensaus en Koolvis, broccoli, kruidenpuree. Hierna tref je voorbeelden van doelgroepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren en ouderen: 70-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, eiwitrijk, gemalen, lactosevrij, en natriumarm, diabetes, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Studie, werk en hobby’s moeten gecombineerd worden. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Studenten: Werk, school, hobby’s en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke dag iets gezonds klaarmaken is vaak geen optie. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Delfzijl: welke zijn geschikt?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Delfzijl dan zijn er in feite 3 opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, prijzen, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Delfzijl? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Vaak elke 2 weken aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeer geschikt als u geen keuken heeft en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-delfzijl

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna bieden we een verzameling populaire aanbieders van warme maaltijden in Delfzijl. Per bedrijf tref je praktische info zoals het huidige assortiment en budget. Druk op de button van een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige organisaties van thuismaaltijden

In de tabel hierna verstrekken we een database met regionale instellingen. Dat zijn bijv. welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, cateraars. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Groningen, Westerkwartier en Appingedam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant De AanlegKoningin Wilhelminapark 239934 EHDelfzijl
SPAR GijzenHoofdstraat 449951 ACWinsum
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
SWDWaddenweg 49933 KHDelfzijl
BuurtzorgBorgweg 369951 BGWinsum
SPAR KappenKerkstraat 589945 SHWagenborgen
Keurslager KampsRegnerus Praediniusstraat 109951 CBWinsum
TSN ThuiszorgMeeden 3E9951 HZWinsum
BuurtzorgFam Bronsweg 229945 PSWagenborgen
TSN ThuiszorgJachtlaan 92-49934 JDDelfzijl
Database met lokaal georiënteerde maaltijdservices van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Delfzijl

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Verderop behandelen we diverse opties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak hebben ze een overeenkomst met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Delfzijl. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd eten als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Delfzijl normaliter aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking staat meestal een tabel met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, recepten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Denk aan Stamppot Witlof met gehakt of Thaise viscurry, roerbakmix, gekookte rijst.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa 25 minuten op 120 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Vaak warm je het op in ongeveer 4 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Delfzijl.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Delfzijl?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €6,55. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je meer luxe? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,40) en/of een toetje na (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop kan je gebruik maken van de maaltijdservice Delfzijl. Het betreft grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Als laatste onderscheiden we nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Delfzijl?
Op www.delfzijl.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Woldendorp
 • Termunten
 • Termunterzijl
 • Borgsweer
 • Wagenborgen
 • Farmsum
 • Meedhuizen
 • Godlinze
 • Spijk
 • Krewerd
 • Holwierde
 • Bierum
 • Losdorp