Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Farmsum

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Farmsum? Aan de hand van deze site vind je meer informatie. We vertellen je wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder gaan we dieper in op de diverse type gerechten. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGroningen
GemeenteDelfzijl
PlaatsFarmsum
Postcode9936
Website gemeentewww.delfzijl.nl
kant-en-klaar-maaltijden-farmsum

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk actuele aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Farmsum?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Zoals eten als: Thaise curry en/of Rode kool met gehakt schotel. Hierna benoemen we diverse groepen mensen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zitten vol groenten, zijn niet zo zout en vet en zijn simpel op te warmen. Voor senioren zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om het geheugen op peil te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, gemalen, en koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, school en sport moeten gecombineerd worden. Even snel een maaltijd maken is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Studie, muziek en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Farmsum: welke soorten zijn er?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Farmsum dan zijn er in feite 3 alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm kent zijn eigen karakter en voordelen. Hieronder lees je meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, smaak en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Farmsum? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Gewoonlijk per box van 6 gerechten op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Een uitkomst indien u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-farmsum

Vergelijk diverse maaltijdservices

In onderstaand schema check je een weergave van professionele bedrijven voor warme maaltijden in Farmsum. Per instantie bieden we informatie als het actuele aanbod en het tarief. Druk op de button van een maaltijdvoorziening voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van bezorgmaaltijden

Hieronder doorzoek je eenvoudig een opsomming van gemeentelijke bedrijven. Onder andere welzijnsorganisaties, zorginstellingen, supermarkten, cateraars, slagerijen. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Garrelsweer, Stedum en Garsthuizen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
TSN ThuiszorgJachtlaan 92-49934 JDDelfzijl
BuurtzorgBorgweg 369951 BGWinsum
Restaurant De AanlegKoningin Wilhelminapark 239934 EHDelfzijl
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
Keurslager KampsRegnerus Praediniusstraat 109951 CBWinsum
SPAR GijzenHoofdstraat 449951 ACWinsum
TSN ThuiszorgMeeden 3E9951 HZWinsum
TSN ThuiszorgBreekweg 2e9965 TELeens
SPAR KappenKerkstraat 589945 SHWagenborgen
BuurtzorgFam Bronsweg 229945 PSWagenborgen
Overzicht met gemeentelijke maaltijdservices van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Farmsum

Ook bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak werken ze samen met populaire bedrijven voor magnetronmaaltijden in Farmsum. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Veel thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Farmsum normaliter aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste een ruime portie groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Ribkarbonade in jus en Gestoomde zalm, broccoli, gekookte aard..

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 minuten op 110 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 10 minuten op 600 – 850 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Farmsum.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Farmsum?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,90. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €6,25. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je een complete maaltijd? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,90).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je bestellen bij de maaltijdservice Farmsum. Het gaat hier om grootschalige keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ook hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Delfzijl?
Via www.delfzijl.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en spaartegoeden.