Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Oss

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Oss? Op kantenklaarmaaltijden.com bieden we meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Evenzeer gaan we dieper in op de diverse maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar aanbieders vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen de meestgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGroningen
GemeenteOss
PlaatsOss
Postcode5341
Website gemeentewww.oss.nl
kant-en-klaar-maaltijden-oss

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Oss?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een verse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals eten als: Klapstuk met hutspot of Gestoofde spitskool. Hierna vind je allerlei soorten groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De producten zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor de oudere doelgroep is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of juist om op gewicht te komen en blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, zoutarm, gemalen, eiwitrijk, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, feestjes en hobbies hebben een grote impact op onze agenda. Een gezonde maaltijd klaarmaken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: Studeren, de fitness en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken kan dan vaak lastig zijn. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Oss: wat moet ik kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Oss dan zijn er in feite drie alternatieven: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type gerecht heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, prijzen, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Oss? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaal 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst wanneer u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-oss

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling grote aanbieders van warme maaltijden in Oss. Per instantie tref je informatie als assortiment en de tarieven. Klik op een bezorgservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke organisaties van opwarmmaaltijden

Hieronder check je een weergave van regionale aanbieders. Denk dan aan stichtingen, slagerijen, supermarkten, cateraars, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Heusden, Vught en Boxtel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Carciofi CateringDe Geerden 245334 LEVelddriel
ONS WelzijnSchadewijkstraat 65348 BCOss
KBO MaasdrielBernhardstraat 25331 TAKerkdriel
BuurtzorgIndustrieweg 12 A5324 JXAmmerzoden
BrabantZorg – De WilberthofDen Dries 15351 DZBerghem
BrabantZorg – LooveltSaturnusstraat 2805345 LHOss
BrabantZorg – MaaszichtPrinsenstal 25361 GKGrave
Welzijn Ouderen GraveRogstraat 225361 GRGrave
BuurtzorgJohn Fitzgerald Kennedybaan 985345 HSOss
Keurslager PetersSterrebos 35344 ALOss
Weergave met gemeentelijke leveranciers van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Oss

Met name ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Bijgaand behandelen we een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende leveranciers van magnetronmaaltijden in Oss. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een verse en gezonde maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Oss aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, natriumarm, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving vind je informatie over de precieze voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Het avondeten kent 3 aspecten. Allereerst zijn er de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijv. Erwtensoep met rookworst of Schnitzel mexico schotel.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 120 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Oss.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Oss?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,80. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €5,85. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,70) en/of een toetje na (vanaf €1,10).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede is er de maaltijdservice Oss. Dit zijn vaak grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Daarnaast onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Oss?
Via de info op www.oss.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Maren-Kessel
 • Lith
 • Lithoijen
 • Oijen
 • Teeffelen
 • Keent
 • Overlangel
 • Neerloon
 • Neerlangel
 • Demen
 • Dieden
 • Deursen-Dennenburg
 • Berghem
 • Herpen
 • Huisseling
 • Ravenstein
 • Macharen
 • Megen
 • Haren