Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Boxtel

Wil je verse kant en klaar maaltijden bestellen in Boxtel? Via deze website lees je een uitgebreide beschrijving. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens bespreken we de beschikbare gerecht-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje organisaties vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteBoxtel
PlaatsBoxtel
Postcode5281
Website gemeentewww.boxtel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-boxtel

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Boxtel?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een verse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Populair zijn bijvoorbeeld: Appelcompote of Gebonden tomatensoep. Hieronder bekijk je verschillende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm, en vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, school en sport vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Studie, sport en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Boxtel: wat zijn de mogelijkheden?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Boxtel dan zijn er 3 keuzes: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, kosten, bewaaradviezen en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Boxtel? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaal per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. De oplossing als u zelf niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-boxtel

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna bekijk je een overzicht met erkende bedrijven voor warme maaltijden in Boxtel. Per instantie doorzoek je eenvoudig details als aanbod en de prijzen. Selecteer een maaltijdservice voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bedrijven van bezorgmaaltijden

In het schema hierna vind je een database met gemeentelijke instanties. Onder andere slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Loon op Zand, s-Hertogenbosch en Vught.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorggroep Elde MaasduinenPostbus 745280 ABBoxtel
Kim’s KitchenOmhoeken 15301 BDZaltbommel
Maaltijdservice SchuurmansBramerslandstraat 15275 HEDen Dungen
Keurslager CooijmansNieuwstraat 735271 ACSint-Michielsgestel
BuurtzorgWielkamp 25301 DBZaltbommel
Keurslager BeerensBarrierweg 75298 AALiempde
Het EetpuntJohan van Oldenbarneveldtstraat 25301 GXZaltbommel
Slagerij de VriesFiep Westendorpplein 145301 PAZaltbommel
SPAR KuijpersLooiershof 405296 NSEsch
Keurslagerij OosterhofOosterhof 45283 BVBoxtel
Opsomming met gemeentelijke bezorgservices van magnetronmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Boxtel

Juist bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter werken ze samen met professionele aanbieders van magnetronmaaltijden in Boxtel. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je advies inwinnen over het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. Kinderen kunnen op die manier een lekkere en gezonde maaltijd krijgen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Boxtel normaliter aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de omdoos staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste een ruime portie groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. O.a. Chinese wokschotel of Drumsticks, sperziebonen, gebakken rijst.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Boxtel.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Boxtel?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,70. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €6,55. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,30) en nagerecht (vanaf €1,45).

Welk type leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Boxtel. We hebben het dan over professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ook zijn er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Boxtel?
Op de website www.boxtel.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarbij kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Liempde