Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden s-Hertogenbosch

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in s-Hertogenbosch? Hieronder bieden we meer informatie. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Ook bespreken we de diverse soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar bedrijven vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Liever direct bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
Gemeentes-Hertogenbosch
Plaatss-Hertogenbosch
Postcode5211
Website gemeentewww.s-hertogenbosch.nl
kant-en-klaar-maaltijden-s-hertogenbosch

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in s-Hertogenbosch?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Spareribs met patat en salade of Groentesoep met balletjes. In de box hieronder bekijk je voorbeelden van doelgroepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Via speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 75-plussers is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aangemalen, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. Een verse maaltijd op tafel zetten kan dan wel eens voor problemen zorgen. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Studie, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in s-Hertogenbosch: wat is het aanbod?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in s-Hertogenbosch dan heb je eigenlijk 3 keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, prijzen, bewaaradviezen en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in s-Hertogenbosch? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Meestal per box van 6 gerechten bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeker praktisch in situatie waarbij zelfstandig koken tot het verleden behoort of als er lichamelijke beperkingen zijn. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-s-hertogenbosch

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema check je een verzameling grote keukens voor warme maaltijden in s-Hertogenbosch. Per leverancier vind je specificaties zoals assortiment en vanafprijs. Druk op de button van een bezorgservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bezorgservices van magnetronmaaltijden

In onderstaand schema verstrekken we een lijst met lokale organisaties. Dit kunnen zijn stichtingen, supermarkten, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Dongen, Baarle-Nassau en Waalwijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager SlendersSchapenmarkt 85211 ETs-Hertogenbosch
Keurslagerij VerhoevenHelftheuvelpassage 2325224 APDen Bosch
Keurslagerij MartensOranjeplein 315175 BELoon op Zand
Lekker Gewoon Uit LoonGerlachusstraat 755175 AKLoon op Zand
Slagerij van OerleLokerenpassage 1165235 KSs-Hertogenbosch
Van Neynsel EemwijkEemweg 1145215 HR‘s-Hertogenbosch
Lisette KooktStriensestraat 315241 AWRosmalen
Keurslager HolMercuriusplein 625258 AXBerlicum
Van Neynsel De GrevelingenGrevelingen 665215 ES‘s-Hertogenbosch
Beppie`s MaaltijdserviceMuntelstraat 35211 PTDen Bosch
Opsomming met kleinschalige instanties van thuismaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in s-Hertogenbosch

Ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorggroepen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak is dit contractueel geregeld met erkende organisaties voor magnetronmaaltijden in s-Hertogenbosch. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een verse en gezonde maaltijd nemen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in s-Hertogenbosch aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van een Nederlandse stamppot, verse gerechten met seizoensproducten en inspirerende recepten. Bijv. Prei-gehaktschotel & Boerenkipfilet schotel.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer 25 minuten op 120 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 10 minuten op 550 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in s-Hertogenbosch.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in s-Hertogenbosch?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,60. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (om en nabij de €6,00. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,35) en/of een toetje na (vanaf €1,50).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Daarnaast kan je kiezen voor de maaltijdservice s-Hertogenbosch. Onder andere grootschalige keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente s-Hertogenbosch?
Via de info op www.s-hertogenbosch.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Verder zijn er landelijk regelingen via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Geffen
 • Nuland
 • Rosmalen