Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Baarle-Nassau

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Baarle-Nassau? Aan de hand van deze site lees je aanvullende details. We omschrijven precies wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor wie het geschikt is. Evenzeer gaan we verder in op de actuele maaltijdopties. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteBaarle-Nassau
PlaatsBaarle-Nassau
Postcode5111
Website gemeentewww.baarle-nassau.nl
kant-en-klaar-maaltijden-baarle-nassau

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk interessante aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Baarle-Nassau?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Andijvie stamppot met een gehaktbal en Zuurkoolstamppot. Hierna tref je meerdere segmenten Nederlanders die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of juist om op gewicht te komen en blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aanlactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, school en sport vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, hobby’s en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Baarle-Nassau: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Baarle-Nassau dan heb je drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, budget, bewaaradviezen en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Baarle-Nassau? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Dikwijls per 6 of 12 stuks afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Erg handig op het moment dat u zelf niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-baarle-nassau

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In de tabel hierna verstrekken we een opsomming van erkende organisaties voor warme maaltijden in Baarle-Nassau. Per leverancier doorzoek je eenvoudig specificaties zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en de tarieven. Klik op de knop van een instelling voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden

In het schema hieronder bieden we een overzicht met gemeentelijke organisaties. Dat zijn bijv. supermarkten, slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, cateraars. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Goirle, Oisterwijk en Hilvarenbeek.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Het VershoekskeCor van der Bokstraat 35111 VCBaarle-Nassau
Sint Franciscus – De VertoeverijKerkstraat 205126 GCGilze
Keurslager van StrienHoofdstraat 645109 ADs Gravenmoer
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
Slagerij LaurijssenHofstade 1a5131 ZKAlphen
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Keurslager MutsaersWilhelminaplein 155121 ESRijen
ThebeSint Janstraat 65111 VRBaarle-Nassau
Overzicht met kleinschalige maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Baarle-Nassau

Ook zakelijke klanten kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. In dit soort situaties wil je graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter werken ze samen met grote keukens voor magnetronmaaltijden in Baarle-Nassau. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een lekkere en voedzame maaltijd nemen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Baarle-Nassau specifiek aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Als eerste hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt kiezen uit oer-Hollandse gerechten, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Bijvoorbeeld Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen of Kabeljauw in kruidensaus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst de maaltijd ongeveer een half uur op 100 – 120 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 600 – 850 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Baarle-Nassau.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Baarle-Nassau?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke service werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,85. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €5,85. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,25) en desserts (vanaf €1,45).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Verder kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Baarle-Nassau. Voorbeelden zijn speciaal ingerichte keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Baarle-Nassau?
Via de uitleg op www.baarle-nassau.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij zijn er landelijk regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Castelre
 • Ulicoten