Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Goirle

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Goirle? Via onze site lees je alle belangrijke aspecten. We vertellen je wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij gaan we dieper in op de huidige gerechten opties. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdservices vergelijken. Tevens kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar de FAQ (populaire vragen). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteGoirle
PlaatsGoirle
Postcode5051
Website gemeentewww.goirle.nl
kant-en-klaar-maaltijden-goirle

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk interessante aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Goirle?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Kruudmoes met gortepap of Runderstoofpotje. In onderstaande tekst check je heel uiteenlopende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Bejaarden: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De kant-en-klaar producten zitten vol groenten, zijn niet zo zout en vet en warmt men binnen een paar minuten op. Voor senioren is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, gemalen, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, school en sport vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Alleenstaanden: Werk, muziek en afspraken met vrienden: we hebben het erg druk. Zorgen voor gezond eten is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Goirle: welke zijn geschikt?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Goirle dan zijn er 3 keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, kosten, kwaliteit en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Goirle? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaal 2 of 3 keer per maand afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. De oplossing in situatie waarbij zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-goirle

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hierna doorzoek je eenvoudig een opsomming van erkende organisaties voor warme maaltijden in Goirle. Per bedrijf bieden we uitleg over aanbod en de kosten. Klik op de knop van een instantie voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bedrijven van opwarmmaaltijden

In de tabel hierna vind je een overzicht met lokaal georiënteerde maaltijdservices. Denk dan aan cateraars, supermarkten, slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op deze site vind je ook bedrijven en organisaties in Zundert, Oosterhout en Geertruidenberg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij van HestTilburgseweg 815051 ABGoirle
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Slagerij van der DonkPaletplein 125044 JBTilburg
De WeverDoctor Deelenlaan 65042 ADTilburg
Maaltijd Service de HilverGelderstraat 275081 AAHilvarenbeek
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
ThebeKerkstraat 45051 LBGoirle
Van RoesselDorpsstraat 635051 CJGoirle
Overzicht met lokaal georiënteerde organisaties van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Goirle

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hierna vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls is dit contractueel geregeld met erkende keukens voor magnetronmaaltijden in Goirle. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een lekkere en gezonde maaltijd opeten alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Goirle de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), weinig zout (max 2 gram), voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd kent 3 onderdelen. In de basis een ruime portie groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Denk aan Macaroni in tomatensaus, ham, kaas & Broccoli-gehaktschotel met aardappel, kaas.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa een half uur op 120 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Goirle.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Goirle?
De tarieven van maaltijden aan huis liggen ver uit elkaar. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €6,45. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je een complete maaltijd? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,75) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,45).

Welk type leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je bestellen bij de maaltijdservice Goirle. Het betreft professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tevens onderscheiden we nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Goirle?
Via www.goirle.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Riel