Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Zundert

Wil jij vandaag nog gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Zundert? Op kantenklaarmaaltijden.com verstrekken we meer informatie. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook leggen we alles uit over de actuele gerecht-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar aanbieders vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staat binnen mum van tijd op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteZundert
PlaatsZundert
Postcode4881
Website gemeentewww.zundert.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zundert

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Zundert?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smakelijke kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals eten als: Kip korma, rijstmix of Gestoomde zalm, broccoli, gekookte aard.. In de volgende paragraaf check je diverse groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze maaltijden zitten vol groenten, bevatten weinig toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen gezond te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: School, werken, de sportschool en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zundert: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Zundert dan zijn er drie varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, kosten, houdbaarheid en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zundert? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. Vaak elke week 1 keer aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Ideaal op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-zundert

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bieden we een verzameling populaire bedrijven voor warme maaltijden in Zundert. Per organisatie verstrekken we details als aantal maaltijden en de kosten. Tik op de knop van een bedrijf om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hieronder bekijk je een verzameling gemeentelijke maaltijdservices. Voorbeelden zijn supermarkten, cateraars, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook aanbieders in Halderberge, Moerdijk en Alphen-Chaam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij BilletMolenstraat 1124881 CVZundert
ThebeWarandelaan 64904 PCOosterhout
Keurslagerij van CaulilStationsstraat 24872 TDEtten-Leur
Keurslagerij LodewijkKapelstraat 334841 GEPrinsenbeek
Margot bij de HandAbraham Bloemaerthoek 194907 RDOosterhout
Stichting Social CateringAbdis van Thornstraat 544901 ZBOosterhout
Slagerij van GilsArkendonk 644907 XPOosterhout
Vermeulen CateringHeistraat 254909 BDOosteind
De KnollentuinSt. Bavostraat 254891 CGRijsbergen
Hendrikx keurslagerMolenstraat 1904881 GHZundert
Tabel met lokaal georiënteerde bezorgservices van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Zundert

Ook kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hierna lichten we enkele situaties toe van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgorganisaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met professionele leveranciers van magnetronmaaltijden in Zundert. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen een gezonde en voedzame maaltijd eten alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Zundert specifiek aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, slechts beperkt zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je vaak een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 onderdelen. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Onder andere Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree & Gepaneerde kipstukjes.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit doe je in circa 30 minuten op 110 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 12 minuten op 500 – 650 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Zundert.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Zundert?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €5,85. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,45) en desserts (vanaf €1,35).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Zundert. Denk dan aan cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tevens bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Zundert?
Via de info op www.zundert.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij zijn er mogelijkheden via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Rijsbergen
 • Achtmaal
 • Klein Zundert
 • Wernhout