Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Moerdijk

Wil je verse kant en klaar maaltijden bestellen in Moerdijk? Via onze site check je een uitgebreide beschrijving. We vertellen je wat een maaltijdservice inhoudt, en voor wie het geschikt is. Eveneens gaan we verder in op de actuele gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje aanbieders vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je vandaag nog bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteMoerdijk
PlaatsMoerdijk
Postcode4761
Website gemeentewww.moerdijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-moerdijk

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Moerdijk?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een verse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Kipfilet in piri piri saus en Reepjes kippenvlees in jus. Hieronder beschrijven we allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Senioren kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en diabetes, natriumarm, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, feestjes en hobbies vereisen een goede planning. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Alleenstaanden: Een drukke baan, de sportschool en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Moerdijk: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Moerdijk dan heb je eigenlijk drie keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, onkosten, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Moerdijk? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Doorgaans 2 of 3 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Erg handig in situatie waarbij u niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-moerdijk

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het schema hierna bekijk je een overzicht met grote keukens voor warme maaltijden in Moerdijk. Per leverancier verstrekken we informatie als het type maaltijden en de tarieven. Tik op de knop van een bedrijf voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bedrijven van bezorgmaaltijden

Hierna vind je een database met gemeentelijke instanties. Onder andere cateraars, stichtingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Steenbergen, Tholen en Rucphen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceMarkt 194758 BLStanddaarbuiten
CareynNieuwe Prinsenkade 204811 VCBreda
Keurslager van ElterenKerkstraat 44751 HNOud Gastel
SPAR ZeggeOnze Lieve Vrouwestraat 1084735 AEZegge
B & B MaaltijdenHaagweg 275a4813 XABreda
Senioren-assistentBrouwhuisplein 1 C44811 DPBreda
Thebe CateringMinervum 72924817 ZMBreda
Slagerij KroeseGraaf Hendrik III Plein 494819 CKBreda
Fendertse HoeveKadedijk 34793 GAFijnaart
Keurslager JongmansZevenbergsepoort 164791 AEKlundert
Database met kleinschalige instanties van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Moerdijk

Ook zakelijke klanten kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als het personeel ‘s avond overwerkt. In dit soort situaties wil je graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgcentra (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Dikwijls werken ze samen met populaire bedrijven voor magnetronmaaltijden in Moerdijk. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een lekkere en voedzame maaltijd opeten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Moerdijk specifiek aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), slechts beperkt zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je een overzicht met de voedingswaarden en toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree en Nekkarbonade, spruitjes, aardappelpuree.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Dit doe je in circa 30 – 40 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Moerdijk.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Moerdijk?
De prijzen van de verschillende maaltijden variëren nogal. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,60. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €5,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,35) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast kan je gebruik maken van de maaltijdservice Moerdijk. Voorbeelden zijn professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgaanbieders en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Moerdijk?
Door middel van www.moerdijk.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Standdaarbuiten
 • Noordhoek
 • Zevenbergen
 • Langeweg
 • Zevenbergschen Hoek
 • Klundert
 • Heijningen
 • Fijnaart
 • Oudemolen
 • Willemstad