Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Tholen

Wil jij vandaag nog kant en klaar maaltijden bestellen in Tholen? Hieronder bieden we alle belangrijke aspecten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en wie er gebruik van kan maken. Verder behandelen we ook de diverse gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct bedrijven vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De smaak is echt prima en je warmt ze eenvoudig en snel op. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZeeland
GemeenteTholen
PlaatsTholen
Postcode4691
Website gemeentewww.tholen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-tholen

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk actuele aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Tholen?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een verse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals gerechten als: Pastaschotel van penne, zalm en spinazie en/of Pastaschotel rode pesto, bleekselderij, tomaten. In onderstaand blok bekijk je diverse groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Dankzij speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De gerechten zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven en ook om mentaal gezond te blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, en vetarm, diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die kant-en-klaar oplossingen hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. School, een drukke baan en sport/muziek vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Alleenstaanden: Studeren, hobbies en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Tholen: wat zijn de mogelijkheden?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Tholen dan heb je eigenlijk drie alternatieven: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. Hieronder lees je meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, herkomst producten en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Tholen? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaal om de week aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeer geschikt indien u zelf niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-tholen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna vind je een verzameling erkende leveranciers van warme maaltijden in Tholen. Per aanbieder doorzoek je eenvoudig praktische info zoals het actuele aanbod en de prijzen. Klik op een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bezorgservices van thuismaaltijden

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling plaatselijke leveranciers. Bijvoorbeeld cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, supermarkten. Op deze site vind je ook organisaties in Terneuzen, Hulst en Woensdrecht.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
De SchutseF.M. Boogaardweg 104697 GMSint Annaland
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
SPAR van WijnenMolenstraat 14698 BAOud Vossemeer
SPAR MaaltijdserviceMarkt 33-344695 CGSt. Maartensdijk
GroenhuysenPostbus 15964700 BNRoosendaal
Keurslager van OevelenNispensestraat 64701 CWRoosendaal
Tafeltje-dek-je AllevoDokter Tazelaarstraat 14695 BPSt. Maartensdijk
SVRZ – Ten AnkerPrins Clauslaan 14691 ZATholen
Weergave met regionale instellingen van magnetronmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Tholen

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop behandelen we diverse opties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze een overeenkomst met professionele bezorgers van magnetronmaaltijden in Tholen. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Diverse thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een gezonde en voedzame maaltijd gebruiken (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Tholen aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 onderdelen. In de basis een ruime portie groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt kiezen uit een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Tortellini gevuld met kaas.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 100 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Tholen.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Tholen?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type gerecht zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,80. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €6,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,45) en dessert (vanaf €1,25).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid heb je natuurlijk de maaltijdservice Tholen. Voorbeelden zijn professionele keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Daarnaast bestaan er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Tholen?
Aan de hand van www.tholen.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast zijn er mogelijkheden vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Oud-Vossemeer
 • Sint-Annaland
 • Stavenisse
 • Sint-Maartensdijk
 • Poortvliet
 • Scherpenisse
 • Sint Philipsland