Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Woensdrecht

Zoek jij opties voor kant en klaar maaltijden bestellen in Woensdrecht? Aan de hand van deze site bekijk je meer informatie. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer gaan we verder in op de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
PlaatsWoensdrecht
Postcode4631
Website gemeentewww.woensdrecht.nl
kant-en-klaar-maaltijden-woensdrecht

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Woensdrecht?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en kun je eenvoudig en snel warm eten. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Andijvie a la creme en/of Nasi kip saté. In het gedeelte hierna bekijk je heel uiteenlopende groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 70-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, zoutarm, en diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, de fitness en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Woensdrecht: wat is het aanbod?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Woensdrecht dan zijn er in feite 3 varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: aanbod, prijzen, herkomst producten en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Woensdrecht? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaal per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst als u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-woensdrecht

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema verstrekken we een database met populaire bezorgers van warme maaltijden in Woensdrecht. Per leverancier bieden we uitleg over het soort gerechten dat ze aanbieden en een prijsindicatie. Klik op de knop van een leverancier voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

In onderstaand schema tref je een opsomming van lokaal georiënteerde organisaties. Voorbeelden zijn welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, supermarkten, slagerijen. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Noord-Beveland, Sluis en Hulst.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BWIHuijbergseweg 34631 GCHoogerheide
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
Keurslager GeilingsZonneplein 74624 BCBergen op Zoom
Terheijden TraiteursFlorastraat 904613 CTBergen op Zoom
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Database met plaatselijke maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Woensdrecht

Ook zakelijke klanten hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook verzorgingslocaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Woensdrecht. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het nu zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Woensdrecht specifiek aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. Onder andere Spitskoolschotel en aardappelpuree & Klapstuk met hutspot.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer 30 – 40 minuten op 125 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 12 minuten op 600 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Woensdrecht.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Woensdrecht?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €5,95. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,35) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,00).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice Woensdrecht. Denk dan aan cateringbedrijven en grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ten derde hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Woensdrecht?
Door middel van www.woensdrecht.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Hoogerheide
 • Huijbergen
 • Ossendrecht
 • Putte