Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Huijbergen

Wil jij vandaag nog gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Huijbergen? Via deze website vind je aanvullende details. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens bespreken we de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct instellingen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De smaak is echt prima en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
PlaatsHuijbergen
Postcode4635
Website gemeentewww.woensdrecht.nl
kant-en-klaar-maaltijden-huijbergen

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Huijbergen?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Zalm in dillesaus of Groenteschotel. Hierna lees je informatie over voorbeelden van doelgroepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en natriumarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Mede door deze producten kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: School, werken, de sportschool en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere avond voor jezelf koken is soms teveel gevraagd. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Huijbergen: wat is het aanbod?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Huijbergen dan heb je 3 varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen hebben te maken met hoe groot het aanbod is, kosten, bewaaradviezen en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Huijbergen? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Vaak 2 of 3 keer per maand op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. De oplossing op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-huijbergen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna bekijk je een opsomming van grote leveranciers van warme maaltijden in Huijbergen. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig praktische info zoals het type maaltijden en een prijsindicatie. Tik op de button van een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bezorgservices van thuismaaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een weergave van plaatselijke aanbieders. Bijvoorbeeld stichtingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Lamswaarde, Kloosterzande en Ossenisse.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
Database met lokaal georiënteerde maaltijdservices van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Huijbergen

Ook bedrijven en kantoren hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorggroepen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Huijbergen. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een verse en gezonde maaltijd opeten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Huijbergen in de regel aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, natriumarm, het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 aspecten. In de basis zijn er de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Onder andere Pastaschotel rode pesto, bleekselderij, tomaten of Ribkarbonade in jus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Optie 1 is ongeveer 30 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 12 minuten op 500 – 650 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Huijbergen.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Huijbergen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke service werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,90. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €5,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,30) en toetje (vanaf €1,20).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Allereerst heb je supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Huijbergen. Het betreft cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tenslotte zijn er ook nog potentiële instanties zoals (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Woensdrecht?
Via www.woensdrecht.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen en spaartegoeden.