Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Hulst

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Hulst? Hieronder bekijk je aanvullende details. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Tevens vertellen we meer over de verschillende gerechten opties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioZeeland
GemeenteHulst
PlaatsHulst
Postcode4561
Website gemeentewww.gemeentehulst.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hulst

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Hulst?

Houd je niet van koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Kies bijvoorbeeld voor: Gehakt, bloemkool, aardappelpuree & Bami babi ketjap. In onderstaande tekst benoemen we meerdere segmenten Nederlanders die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen gezond te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Daardoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, hobby’s en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hulst: welke zijn geschikt?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Hulst dan heb je eigenlijk 3 alternatieven: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Hieronder lees je meer over aanbod, tarieven, herkomst producten en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hulst? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Dikwijls 2 of 3 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Ideaal in situatie waarbij zelfstandig koken tot het verleden behoort of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-hulst

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna vind je een lijst met professionele bedrijven voor warme maaltijden in Hulst. Per organisatie bekijk je informatie als het type maaltijden en de tarieven. Tik op de button van een organisatie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van bezorgmaaltijden

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een database met plaatselijke bezorgservices. Bijvoorbeeld slagerijen, stichtingen, zorginstellingen, supermarkten, cateraars. Op dit platform vind je ook aanbieders in Borsele, Goes en Sluis.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager BiesbroeckFrans van Waesberghestraat 54561 ABHulst
SPAR B de BuckPoorterslaan 44561 ZNHulst
SPAR Peter BollemanWaterpoortstraat 44553 BGPhilippine
SVRZ – de MolenhofMolenstraat 144543 CMZaamslag
BuurtzorgHoofdstraat 134564 AMSint Jansteen
ZorgSaam – Blaauwe HoeveTruffinoweg 24561 NTHulst
SPAR MaaltijdserviceMartje van Wardje 274564 CZSint Jansteen
Slagerij Valents-Gravenstraat 1874567 ADClinge
ZorgSaamTabakstraat 54561 HWHulst
Hulst voor ElkaarGrote Markt 244561 EBHulst
Opsomming met gemeentelijke leveranciers van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Hulst

Ook bedrijven en kantoren maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In een dergelijke situatie wil je uiteraard zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen hebben ze een overeenkomst met populaire keukens voor magnetronmaaltijden in Hulst. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd eten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het nu zelf: dagverse gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Hulst aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de beschrijving staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Bijv. Gebonden rundvleessoep en Sharmila khodra fe sharmila.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 110 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 – 12 minuten op 550 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Hulst.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Hulst?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €6,55. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,55) en/of een toetje na (vanaf €1,25).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je gebruik maken van de maaltijdservice Hulst. Het betreft grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgaanbieders en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Hulst?
Via de uitleg op www.gemeentehulst.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Walsoorden
 • Ossenisse
 • Heikant
 • Clinge
 • Nieuw Namen
 • Graauw
 • Vogelwaarde
 • Terhole
 • Kuitaart
 • Hengstdijk
 • Lamswaarde
 • Kloosterzande
 • Sint Jansteen
 • Kapellebrug