Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Zeeland

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Zeeland? Via onze site tref je relevante info. We omschrijven precies wat een maaltijdservice is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Tevens gaan we dieper in op de huidige gerechten opties. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Bekijk dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat biedt de maaltijdservice in Regio Zeeland?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Kies bijvoorbeeld voor: Doperwtenpuree en/of Kruudmoes met gortepap. In de box hieronder bekijk je diverse groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: 70-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de hersenen gezond te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aanglutenvrij, gemalen, zoutarm, eiwitrijk, en natriumarm, vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. School, een drukke baan en sport/muziek hebben een grote impact op onze agenda. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: School, werken, hobbies en afspraken met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Zeeland: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Regio Zeeland dan zijn er drie alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, budget, versheid en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Zeeland? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaliter elke 2 weken afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Erg handig als u geen beschikking heeft over een keuken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
Bekijk ook de mogelijkheden in Schouwen-Duiveland, Middelburg, Veere, Vlissingen, Reimerswaal, Kapelle, Borsele, Goes, Noord-Beveland, Sluis, Terneuzen, Hulst, Tholen.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Zeeland

Ook zakelijke klanten hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgorganisaties (woonlocaties en dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In de regel werken ze samen met grote organisaties voor magnetronmaaltijden in Regio Zeeland. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kinderen kunnen dan een lekkere en voedzame maaltijd opeten rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten snel op tafel!