Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Vlissingen

Wil je alles weten over gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Vlissingen? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je aanvullende details. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Ook vertellen we meer over de huidige type maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct organisaties vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZeeland
GemeenteVlissingen
PlaatsVlissingen
Postcode4382
Website gemeentewww.vlissingen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-vlissingen

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Vlissingen?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals maaltijden als: Pastaschotel: kip met broccoli en Rundermedaillons in pepersaus, Bonne femme. In de box hieronder tref je enkele voorbeelden van groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren: 75-plussers hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze etenswaren zitten vol groenten, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor senioren zijn voedzame gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om het geheugen op peil te houden. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, gemalen, en koolhydraatarm, vetarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Studie, werk en hobby’s vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Werk, school, hobby’s en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Vlissingen: welke zijn geschikt?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Vlissingen dan heb je feitelijk drie alternatieven: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, prijs, smaak en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Vlissingen? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaal wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeker praktisch wanneer het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-vlissingen

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema verstrekken we een lijst met bekende bezorgers van warme maaltijden in Vlissingen. Per bedrijf bekijk je uitleg over aantal maaltijden en een prijsindicatie. Druk op de knop van een organisatie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor kant-en-klaar maaltijden

Hieronder tref je een overzicht met lokaal georiënteerde bezorgservices. Dit kunnen zijn cateraars, supermarkten, zorginstellingen, stichtingen, slagerijen. Op deze site vind je ook adresgegevens van partijen in Gorinchem, Altena en Middelburg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKenau Hasselaarstraat 5574382 ASVlissingen
SPAR de NeveHoofdweg 254411 ANRilland
Slagerij GillissenWalstraat 1004381 GEVlissingen
SPAR MaaltijdserviceLangstraat 304374 APZoutelande
Zorggroep Ter WeelOostkilhoek 324411 DZRilland
Zorggroep Ter WeelMoerplein 734401 HZYerseke
BuurtzorgNoordweg 8 F4413 ACKrabbendijke
Keurslager Van VelzenDorpsstraat 844413 CEKrabbendijke
BuurtzorgOude Torenstraat 134401 EHYerseke
BuurtzorgKanaalstraat 674388 BKOost-Souburg
Overzicht met plaatselijke leveranciers van bezorgmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Vlissingen

Ook bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. In een dergelijke situatie wil je uiteraard de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorggroepen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In de regel is dit contractueel geregeld met professionele bedrijven voor magnetronmaaltijden in Vlissingen. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd nuttigen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Vlissingen de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Ten derde heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er 100% Hollandse kost, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Groentesoep met balletjes of Vispotje in botersaus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Vlissingen.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Vlissingen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,50. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €5,75. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,60) en toetje (vanaf €1,40).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Allereerst heb je supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast kan je kiezen voor de maaltijdservice Vlissingen. Onder andere grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ook zijn er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Vlissingen?
Op www.vlissingen.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Verder zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Ritthem
 • Oost-Souburg