Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Kapelle

Zoek jij opties voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Kapelle? Via deze website bieden we alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Eveneens vertellen we meer over de huidige maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar organisaties vergelijken. Tevens kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Dit eten is geschikt voor iedereen en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Is er nog wat onduidelijk? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZeeland
GemeenteKapelle
PlaatsKapelle
Postcode4421
Website gemeentewww.kapelle.nl
kant-en-klaar-maaltijden-kapelle

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Kapelle?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Hollandse hachee en Stamppot gerechten. Hieronder bekijk je meerdere segmenten Nederlanders die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de werking van hersenen te stimuleren. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden producten ontwikkeld. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen, en vetarm, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Families: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. School, een drukke baan en sport/muziek moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Jongvolwassenen: Studie, de sportschool en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Kapelle: hoe werkt dat?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Kapelle dan heb je eigenlijk 3 keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, prijs, houdbaarheid en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Kapelle? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Dikwijls elke 2 weken bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. De oplossing in situatie waarbij het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-kapelle

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een weergave van landelijke bezorgers van warme maaltijden in Kapelle. Per instantie tref je uitleg over het huidige assortiment en de prijzen. Druk op de knop van een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van opwarmmaaltijden

In het schema hierna bieden we een opsomming van lokaal georiënteerde instanties. Dat zijn bijv. cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen. Op dit portaal vind je ook aanbieders in Schouwen-Duiveland, Middelburg en Vlissingen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgWeststraat 14421 ACKapelle
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
SPAR HakLeklaan 2-44417 DAHansweert
Zorggroep Ter WeelMaartenbroersweg 424417 BLHansweert
SVRZ – De KraayertDeltastraat 24456 BBLewedorp
VrijwilligersHuis BorselePoelvoordestraat 14431 BPs-Gravenpolder
Maaltijdvoorziening op TholenHollandiaplein 14461 GTGoes
Slagerij MolOostwal 24461 JTGoes
SPAR MaaltijdserviceDorpsplein 234424 CAWemeldinge
Tafeltje dekje CederhofCederlaan 94421 BZKapelle
Schema met lokale maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Kapelle

Ook zakelijke klanten maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentrums (woonlocaties en dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Dikwijls werken ze samen met erkende keukens voor magnetronmaaltijden in Kapelle. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • De grotere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd nuttigen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Kapelle aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, slechts beperkt zout, voldoende volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je informatie over de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 componenten. In de basis zijn er de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Zoals Hongaarse goulash, rijst, doperwten en Vegetarische roerbakstukjes.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 4 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Kapelle.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Kapelle?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €6,10. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,25) en toetje (vanaf €1,20).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice Kapelle. Denk dan aan speciaal ingerichte keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Ten derde zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Kapelle?
Op de website www.kapelle.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Kloetinge
 • Wemeldinge
 • Schore