Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Schouwen-Duiveland

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Schouwen-Duiveland? Aan de hand van deze site bieden we een uitgebreide beschrijving. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Verder gaan we verder in op de beschikbare type gerechten. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdservices vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
PlaatsSchouwen-Duiveland
Postcode4301
Website gemeentewww.schouwen-duiveland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-schouwen-duiveland

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Schouwen-Duiveland?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Gehaktschijf met appelcompote of Minestronesoep. In de box hieronder tref je allerlei soorten groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: 70-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze kant-en-klaar producten zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Denk bijvoorbeeld aangemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, en koolhydraatarm, natriumarm, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: School, werken, hobbies en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Schouwen-Duiveland: wat moet ik kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Schouwen-Duiveland dan zijn er in feite drie varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Schouwen-Duiveland? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Dikwijls 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt wanneer het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-schouwen-duiveland

Vergelijk verschillende maaltijdservices

Hierna bekijk je een lijst met professionele leveranciers van warme maaltijden in Schouwen-Duiveland. Per bezorgservice bekijk je informatie als aantal maaltijden en de tarieven. Selecteer een leverancier voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een weergave van lokaal georiënteerde bedrijven. Bijvoorbeeld slagerijen, stichtingen, zorginstellingen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook aanbieders in Buren, Vijfheerenlanden en Gorinchem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Brasserie StadspoortEmil Sandstromweg 24301 NWZierikzee
SPAR MaaltijdserviceMarkt 16-184318 AGBrouwershaven
Keurslager BartenVoorstraat 2g4286 ALAlmkerk
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 49A4284 EGRijswijk
BuurtzorgNoorddijkstraat 84318 BJBrouwershaven
Brasserie Hofplein – AllevoDokter De Kockstraat 134311 EKBrunisse
Slagerij TholhuijsenLange Reke 34325 AARenesse
BuurtzorgRoelandsweg 14325 CRRenesse
Odensehuis Schouwen-DuivenlandGrevelingenstraat 24301 XXZierikzee
Allevo – Brasserie CorneliaBorrendamme 64301 VDZierikzee
Overzicht met plaatselijke instellingen van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Schouwen-Duiveland

Ook bedrijven en kantoren maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. In een dergelijke situatie wil je uiteraard jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook verzorgingslocaties (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Meestal hebben ze een overeenkomst met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Schouwen-Duiveland. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd eten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Schouwen-Duiveland in de regel aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, slechts beperkt zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je vaak een tabel met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. In de basis heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van typische Hollandse recepten, recepten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Couscous, kip, mergueze worst of Spinazie schotel met gehaktbal.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa een half uur op 100 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 4 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Schouwen-Duiveland.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Schouwen-Duiveland?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke bezorgservice werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €5,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,60) en desserts (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Als tweede mogelijkheid kan je bestellen bij de maaltijdservice Schouwen-Duiveland. Het gaat hier om professionele keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ten derde onderscheiden we nog zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Schouwen-Duiveland?
Via de uitleg op www.schouwen-duiveland.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Verder bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Burgh-Haamstede
 • Noordwelle
 • Renesse
 • Ellemeet
 • Serooskerke
 • Oosterland
 • Ouwerkerk
 • Zierikzee
 • Kerkwerve
 • Brouwershaven
 • Nieuwerkerk
 • Noordgouwe
 • Dreischor
 • Zonnemaire
 • Bruinisse
 • Sirjansland
 • Scharendijke