Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Vijfheerenlanden

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Vijfheerenlanden? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je alle belangrijke aspecten. We omschrijven precies wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor wie het geschikt is. Verder gaan we dieper in op de aanwezige soorten maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdvoorzieningen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioUtrecht
GemeenteVijfheerenlanden
PlaatsVijfheerenlanden
Postcode4141
Website gemeentewww.vijfheerenlanden.nl
kant-en-klaar-maaltijden-vijfheerenlanden

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Vijfheerenlanden?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Kip kerrie ananas schotel of Gehakt in roomsaus. Hierna lees je informatie over meerdere segmenten Nederlanders die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kan men eenvoudig opwarmen. Voor bejaarden is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen, en natriumarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Studie, werk en hobby’s moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Werk, school, sport en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Vijfheerenlanden: welke zijn geschikt?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Vijfheerenlanden dan heb je drie keuzes: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk soort gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. We vertellen je hieronder meer over aantal maaltijden, prijzen, herkomst producten en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Vijfheerenlanden? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. In de regel om de week aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Erg handig indien u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-vijfheerenlanden

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema verstrekken we een verzameling landelijke organisaties voor warme maaltijden in Vijfheerenlanden. Per bedrijf tref je informatie als assortiment en budget. Klik op de button van een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instanties van senioren maaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een database met lokaal georiënteerde organisaties. Bijvoorbeeld cateraars, stichtingen, zorginstellingen, supermarkten, slagerijen. Op dit platform vind je ook leveranciers in Houten, Tiel en Culemborg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgAchterstraat 20 – 224132 VDVianen
Huis ter LeedeEiland 14143 ENLeerdam
ZorgSpectrum – Hof van BatensteinHof van Batenstein 14131 HAVianen
SPAR MaaltijdserviceDe Laak 434128 CALexmond
Ad & Tineke ‘s DagwinkelDorpsstraat 114145 KASchoonrewoerd
BuurtzorgVoorwaartsveld 5A4142 DALeerdam
SPAR AsperenVan Langerakstraat 324147 BJAsperen
Keurslager ArisseDorpsplein 74153 AGBeesd
Keurslager BaasEuropaplein 124142 CCLeerdam
Present – EmmaRaadsliedenstraat 1204142 BVLeerdam
Tabel met plaatselijke maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Vijfheerenlanden

Ook zakelijke klanten kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met populaire keukens voor magnetronmaaltijden in Vijfheerenlanden. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een lekkere en gezonde maaltijd nemen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Vijfheerenlanden zich aan moeten houden. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst een ruime portie groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, gerechten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Zoals Vier-groentenstamppot & Spaghetti bolognese schotel.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Optie 1 is ongeveer 20 minuten op 125 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 4 tot 8 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Vijfheerenlanden.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Vijfheerenlanden?
De prijzen van de verschillende maaltijden variëren nogal. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €5,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,50) en dessert (vanaf €1,15).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice Vijfheerenlanden. Onder andere professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Vijfheerenlanden?
Op www.vijfheerenlanden.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast zijn er mogelijkheden vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Kedichem
 • Leerbroek
 • Nieuwland
 • Meerkerk
 • Ameide
 • Lexmond
 • Oosterwijk
 • Schoonrewoerd
 • Leerdam
 • Vianen
 • Hei- en Boeicop
 • Hoef en Haag
 • Hagestein
 • Zijderveld
 • Everdingen
 • Ossenwaard