Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Goes

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Goes? Middels onze site bieden we relevante info. We omschrijven precies wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder gaan we dieper in op de aanwezige maaltijdopties. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen er er zijn tientallen verschillende gerechten. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen de FAQ (populaire vragen). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZeeland
GemeenteGoes
PlaatsGoes
Postcode4461
Website gemeentewww.goes.nl
kant-en-klaar-maaltijden-goes

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Goes?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Linzensoep met bleekselderij of Boerenkool, rundergehakt. In de box hieronder beschrijven we allerlei soorten groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De menu’s zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of voor een beter geheugen en meer concentratie. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, en natriumarm, diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. School, een drukke baan en sport/muziek vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: School, werken, de fitness en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Goes: wat moet ik kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Goes dan heb je feitelijk 3 opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, financiën, kwaliteit en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Goes? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaal elke 2 weken aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing op het moment dat het koken niet meer gaat en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-goes

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hieronder verstrekken we een verzameling landelijke leveranciers van warme maaltijden in Goes. Per leverancier verstrekken we uitleg over het huidige assortiment en het tarief. Tik op de button van een instelling voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale organisaties van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna check je een lijst met kleinschalige bezorgservices. Denk dan aan zorginstellingen, stichtingen, slagerijen, supermarkten, welzijnsorganisaties. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Veere, Vlissingen en Kapelle.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Maaltijdvoorziening op TholenHollandiaplein 14461 GTGoes
Zorggroep Ter WeelBeukenstraat 1904462 CBGoes
SVRZ – De KraayertDeltastraat 24456 BBLewedorp
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
Maaltijdservice VisWeidezicht 724462 VMGoes
BuurtzorgDe Horst 2364461 WZGoes
SPAR MaaltijdserviceVeerweg 48 A4471 NCWolphaartsdijk
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
SVRZ – Ter ValckeLouise de Colignylaan 24461 SPGoes
Slagerij MolOostwal 24461 JTGoes
Database met regionale maaltijdservices van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Goes

Ook kantoren en bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentra (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met populaire leveranciers van magnetronmaaltijden in Goes. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je tips en info aanvragen voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kinderen kunnen een gezonde en voedzame maaltijd nuttigen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Goes specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over de precieze voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 aspecten. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en bijzondere recepten. Bijv. Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen & Rundergehaktbal in jus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 35 minuten op 100 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 12 minuten op 500 – 650 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Goes.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Goes?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel wisselend. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,75. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (om en nabij de €6,55. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,35) en dessert (vanaf €1,20).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice Goes. Dit zijn vaak cateraars en/of gespecialiseerde keuken die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Daarnaast zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Goes?
Door middel van www.goes.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Ook zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wilhelminadorp
 • Kattendijke
 • s-Heer Arendskerke
 • Wolphaartsdijk
 • s-Heer Hendrikskinderen