Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Ossendrecht

Zoek jij opties voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Ossendrecht? Via onze site bieden we een uitgebreide beschrijving. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer leggen we alles uit over de aanwezige gerechten opties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het eten is erg smaakvol en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
PlaatsOssendrecht
Postcode4641
Website gemeentewww.woensdrecht.nl
kant-en-klaar-maaltijden-ossendrecht

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check alle aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Ossendrecht?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Witlof ovenschotel of Tomatensoep met balletjes. In het gedeelte hierna check je enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze kant-en-klaar producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor senioren is een dagelijkse gezonde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen te beschermen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aangemalen, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en koolhydraatarm, vetarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Daardoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies en vrienden vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden schiet er dan wel eens bij in. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Werk, hobbies en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Ossendrecht: waar kan ik uit kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Ossendrecht dan heb je eigenlijk 3 keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Let goed op de verschillen in aanbod, tarieven, kwaliteit en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Ossendrecht? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaal wekelijks of om de week bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Erg handig op het moment dat het koken niet meer gaat en wanneer opwarmen ook niet gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-ossendrecht

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna bieden we een overzicht met populaire bedrijven voor warme maaltijden in Ossendrecht. Per leverancier verstrekken we praktische info zoals aantal maaltijden en de kosten. Klik op een leverancier voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor magnetronmaaltijden

In onderstaand schema bieden we een opsomming van kleinschalige maaltijdservices. Dit kunnen zijn slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op dit portaal vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Kloosterzande, Walsoorden en Hoogerheide.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
Database met gemeentelijke bedrijven van opwarmmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Ossendrecht

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. In dit soort situaties wil je graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In de regel hebben ze afspraken gemaakt met populaire leveranciers van magnetronmaaltijden in Ossendrecht. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een gezonde en voedzame maaltijd nuttigen als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Ossendrecht zich aan moeten houden. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, bij voorkeur met volkoren graanproducten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos vind je de ingrediënten en voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. In de basis is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. O.a. Varkensvlees met appel in saus of Verse worst in jus.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Ossendrecht.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Ossendrecht?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €5,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je al gauw €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,30) en nagerecht (vanaf €1,40).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Verder heb je natuurlijk de maaltijdservice Ossendrecht. Denk dan aan cateringbedrijven en grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Woensdrecht?
Via de uitleg op www.woensdrecht.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast heb je soms ook recht op zorg vanuit de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij kijkt men naar het inkomen en/of het vermogen.