Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Rucphen

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Rucphen? Hieronder bieden we alles wat je moet weten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice inhoudt, en voor wie het geschikt is. Ook gaan we verder in op de diverse soorten maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Tevens kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteRucphen
PlaatsRucphen
Postcode4715
Website gemeentewww.rucphen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-rucphen

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Rucphen?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smakelijke kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals eten als: Bami goreng met rundvlees & Babi pangang met witte rijst en groenten. Hierna beschrijven we voorbeelden van doelgroepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Ouderen: 70-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aangemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, en vegetarisch, vetarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Jongvolwassenen: Een drukke baan, sport en afspraken met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Rucphen: wat moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Rucphen dan heb je 3 keuzemogelijkheden: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, prijs, smaak en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Rucphen? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel elke 2 weken afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. De oplossing op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-rucphen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna verstrekken we een overzicht met erkende organisaties voor warme maaltijden in Rucphen. Per aanbieder vind je relevante zaken zoals het actuele aanbod en vanafprijs. Tik op de knop van een organisatie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bezorgservices van thuismaaltijden

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een weergave van lokale organisaties. Bijvoorbeeld cateraars, slagerijen, supermarkten, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook organisaties in Bergen op Zoom, Woensdrecht en Tholen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager MondenSint Janstraat 384714 EHSprundel
Keurslager van ElterenKerkstraat 44751 HNOud Gastel
Cafe de VeestallenKade 654703 GDRoosendaal
Keurslager van OevelenNispensestraat 64701 CWRoosendaal
SPAR MaaltijdserviceMarkt 194758 BLStanddaarbuiten
SPAR ZeggeOnze Lieve Vrouwestraat 1084735 AEZegge
Keurslager JongmansZevenbergsepoort 164791 AEKlundert
Fendertse HoeveKadedijk 34793 GAFijnaart
Keurslager BuyzenProfessor van Ginnekenstraat 204731 JZOudenbosch
Slagerij MachielseKloosterstraat 64724 EEWouw
Opsomming met lokale leveranciers van bezorgmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Rucphen

Ook bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder behandelen we diverse opties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke keukens voor magnetronmaaltijden in Rucphen. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten en het drinken.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een verse en gezonde maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Rucphen in de regel aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), weinig zout (max 2 gram), bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een reguliere maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst zijn er de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend bevat je bord dan nog vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en bijzondere recepten. O.a. Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng & Eieromelet in kaassaus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Rucphen.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Rucphen?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren variëren nogal. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,50. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €6,35. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en toetje (vanaf €1,25).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice Rucphen. Het gaat hier om speciaal ingerichte keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Daarnaast bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Rucphen?
Door middel van www.rucphen.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. De gemeente kijkt dan kritisch naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Zegge
 • Schijf
 • St. Willebrord
 • Sprundel