Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Steenbergen

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Steenbergen? Aan de hand van deze site tref je een uitgebreide beschrijving. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice precies is, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens leggen we alles uit over de beschikbare gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Tevens kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Dit eten is geschikt voor iedereen en je warmt ze eenvoudig en snel op. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteSteenbergen
PlaatsSteenbergen
Postcode4652
Website gemeentewww.steenbergen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-steenbergen

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Steenbergen?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals maaltijden als: Thaise gestoofde vis, soja en chinese bami en Kalkoenfiletlapje, doperwten, rijst. In de box hieronder benoemen we voorbeelden van doelgroepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren: 70-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De menu’s zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, en koolhydraatarm, natriumarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, hobby’s en afspraken met vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Steenbergen: welke soorten zijn er?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Steenbergen dan heb je feitelijk drie keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Zo verschillen de op het gebied van: de breedte van het assortiment, tarieven, versheid en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Steenbergen? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaliter wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst als u geen beschikking heeft over een keuken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-steenbergen

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een weergave van populaire aanbieders van warme maaltijden in Steenbergen. Per leverancier doorzoek je eenvoudig praktische info zoals het type maaltijden en vanafprijs. Tik op de button van een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige aanbieders van senioren maaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een overzicht met kleinschalige instanties. Voorbeelden zijn welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen, cateraars, zorginstellingen. Op deze website vind je ook aanbieders in Sluis, Terneuzen en Bergen op Zoom.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
SVRZ – Ten AnkerPrins Clauslaan 14691 ZATholen
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Schema met kleinschalige organisaties van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Steenbergen

Ook kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentrums (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In de regel werken ze samen met professionele bezorgers van magnetronmaaltijden in Steenbergen. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd eten als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Steenbergen zich aan moeten houden. Altijd zo’n 150 gram groente, niet te veel zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de omdoos vind je vaak een tabel met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 onderdelen. In de basis heb je natuurlijk de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend bevat je bord dan nog een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Onder andere kip piri-piri, wokgroente, gebak. aardappelen of Poffertjes met poedersuiker.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 35 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 tot 10 minuten op 550 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Steenbergen.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Steenbergen?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €6,00. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,75) en toetje (vanaf €1,40).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice Steenbergen. Dat zijn bijvoorbeeld cateringbedrijven en grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Daarnaast zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Steenbergen?
Via de uitleg op www.steenbergen.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarbij zijn er landelijk regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Kruisland
 • De Heen
 • Dinteloord
 • Nieuw-Vossemeer