Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Halderberge

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Halderberge? Middels onze site verstrekken we meer informatie. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor wie het geschikt is. Evenzeer leggen we alles uit over de beschikbare gerechten opties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdservices vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteHalderberge
PlaatsHalderberge
Postcode4731
Website gemeentewww.halderberge.nl
kant-en-klaar-maaltijden-halderberge

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Halderberge?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Rundergoulash en Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie. In het gedeelte hierna vind je allerlei soorten groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Mensen op leeftijd: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Met behulp van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze producten zijn super gezond, zijn niet zo zout en vet en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, zoutarm, en natriumarm, vegetarisch, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Op deze manier kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Werk, de fitness en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Halderberge: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Halderberge dan heb je feitelijk drie opties om uit te kiezen: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft positieven en negatieven kanten. Zo verschillen de op het gebied van: de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, kwaliteit en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Halderberge? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Een uitkomst in situatie waarbij het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-halderberge

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hieronder bieden we een weergave van populaire keukens voor warme maaltijden in Halderberge. Per instantie verstrekken we informatie als het type maaltijden en de prijzen. Klik op de knop van een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van senioren maaltijden

In het schema hieronder tref je een overzicht met lokale organisaties. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, cateraars, slagerijen. Op deze website vind je ook organisaties in Woensdrecht, Steenbergen en Roosendaal.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager BuyzenProfessor van Ginnekenstraat 204731 JZOudenbosch
Keurslager JongmansZevenbergsepoort 164791 AEKlundert
Slagerij MachielseKloosterstraat 64724 EEWouw
Keurslager MondenSint Janstraat 384714 EHSprundel
Fendertse HoeveKadedijk 34793 GAFijnaart
SPAR MaaltijdserviceMarkt 194758 BLStanddaarbuiten
Senioren-assistentBrouwhuisplein 1 C44811 DPBreda
CareynNieuwe Prinsenkade 204811 VCBreda
Keurslager van ElterenKerkstraat 44751 HNOud Gastel
SPAR ZeggeOnze Lieve Vrouwestraat 1084735 AEZegge
Weergave met plaatselijke maaltijdservices van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Halderberge

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgorganisaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Dikwijls is dit contractueel geregeld met landelijke bedrijven voor magnetronmaaltijden in Halderberge. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd nemen rond half 6 in de avond.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Halderberge specifiek aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en voldoende eiwitten. Op de omdoos vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Het avondeten bestaat uit 3 onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Gewokte spinazie of Runderhachee, stamppot hutspot.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 25 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Halderberge.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Halderberge?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,55. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €5,75. Voor een warme levering (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,30) en dessert (vanaf €1,30).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Ook is er de maaltijdservice Halderberge. Het gaat hier om grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Halderberge?
Op www.halderberge.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Oud Gastel
 • Bosschenhoofd
 • Hoeven
 • Oudenbosch
 • Stampersgat